woensdag 24 januari 2018

Abc golfplaten

ABC - golfplaat ABC staat voor asbestcement. ABC-golfplaten kunnen tussen en asbesthoudend materiaal bevatten. Veel oude daken met golfplaten zijn nog van. Alles in één hand en dus zonder zorgen asbest golfplaten vervangen van uw hal, schuur, loods of stal. Bekijk ons stappenplan en referenties!


Asbestcement en golfplaten.

Zowel het asbestcement als de golfplaten werden veelvuldig toegepast in Nederland. De golfplaten zien we onder andere veel terug in de. Kees Bouwmeester te Vaassen biedt een totaal pakket in bouwmaterialen en staalproducten. Bij ons vindt u diverse soorten stenen, cement, isolatie, dakpannen.


Het gaat dus om ruim m² asbest dat onder het dak zit. Normaal zit het als golfplaten op een schuurtje of dak van een aanbouw of garage. Golfplaat is een bouwmateriaal. Het dankt zijn naam aan de typerende golvende structuur die men tegenkomt in de platen en waaraan de platen hun sterkte ontlenen.


ABC golfplaten vervangen door cementgebonden platen?

Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan! Kom EENVOUDIG en SNEL in contact met goed beoordeelde dakdekkers uit. Heb jij een soortgelijke klus? Vraag EENVOUDIG en GRATIS offertes aan bij goed beoordeelde dakdekkers uit uw regio! Via Casius ontving ik snel.


Het verwijderen van asbest in muren of vloeren is duurder dan het verwijderen van asbesthoudende golfplaten , omdat dit lastiger is. Storten asbesthoudend materiaal. Toepasbaar op daken met verschillende hellingsgraad.


Kijk hier voor meer details en voorbeelden. Bestel de goedkope golfplaten bij Beplatingswinkel. Direct leverbaar - Laagste prijs - Snel geleverd. Hoi hoi mede forummers, Ik kan goedkoop een vrijstaand huis kopen met een oude houten paardeschuur erbij van m2. Alleen nu zit er een golfplaten dak op de schuur.


Is ca x 1meter, waarschijnlijk voorheen kippenhok, steen met a. Werkende breedte: 105cm breedte. Bouwaard: betonnen voet, houten wanden, betonvloer, zadeldak bedekt met abc golfplaten , v. Houten schuur: afmeting circa x meter. Laat de asbestspecialist ManMach het asbest verwijderen en uw daken of gebouwen renoveren.


Benieuwd naar de mogelijkheden en prijs van het vervangen van uw dak?

Bereken nu de prijs voor uw staldak met onze prijscalculator! De eigenaar van de schuur verklaarde tegenover de rechter dat hij de nodige kennis heeft van asbest en dat de eternit golfplaten geen asbest bevatten. Neem contact op met onze productspecialist of bestel Landini.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.