maandag 4 december 2017

Stok om ramen te wassen

We gaan naar verschillende winkelketens om telescoopstelen aan te schaffen. Zij voorziet met haar eenmanszaak een groot deel van Meppel van schone ramen. Lange stok om ramen te wassen. Hij doet dit vanaf de grond met een grote stok en borstel.


Om je ramen te laten glanzen kun je ook.

Ik gebruik het ook voor het wassen van de auto en het. Op hoogte werken en wassen is een eitje met de Gardena Water. Ramen wassen , de caravan.


Hoge ramen zemen zonder strepen met de telescoopsteel, schone ramen tot wel meter! Deze wisser is te gebruiken voor elk gladde oppervlak, onmisbaar thuis! Voor het wassen van een kleine auto lijkt het misschien overbodig om gebruik te maken van een.


Telescoop set ramen wassen op verdieping. Een meter stok kost rond de euro en een borstel rond de euro.

Snelle levering en een duidelijke website. Heel erg makkelijk om de zonnepanelen te wassen. Dan is deze telescopische universele steel uitermate geschikt om uw ramen te reinigen of om het plafond te wassen. Degelijke stok , netjes afgewerkt!


Streeploze schone ramen : doe een theelepel maïzena in je gebruikelijke sopje om de ramen te wassen , goed roeren , ramen wassen zoals je gewend bent en droog maken. Info over ramen zemen met lange stok. Resultaten van zoekmachines! De Leifheit Raamtrekker met Borstel maakt ramen schoon en droog vlak na elkaar, met. Hiervoor een lange telescoopsteel nodig (0m) welke raamtrekker met.


Maak een sopje met wat heet water en een scheut afwasmiddel. Sop hiermee de ramen in en gebruik een spons om de ramen te wassen. Raamwasset professioneel 5-delig. Deze 5-delige raamwasset van Sorbo bevat alle producten die je nodig hebt om de ramen te wassen. Een huis met vieze ramen ziet er al snel minder aantrekkelijk uit en laat je de boel te vies worden, dan kan het zelfs moeilijk worden om al het vuil.


Ik vind de ideeen over het ramen wassen altijd heel leuk. Wat er al verzonnen word om goedkoper de ramen te laten wassen. Ik heb zelf een klant die allerlei manieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.