woensdag 27 december 2017

Stalen wenteltrap buiten

Deze buiten - wenteltrap is gemaakt uit gegalvaniseerd metaal en uitermate geschikt voor gebruik buitenshuis;. Neem vrijblijvend contact met ons op! Spiltrap voor buiten met traanplaat treden BVT30. Stalen wenteltrap , industrial look BVT28. Hierbij wordt een dunne zinklaag over het staal aangebracht door.


Buitentrap met vrijdragende glas balustrades BVT26.

In principe zijn alle traptypes als buiten trap uit te. Buiten trap Othello 360° draai met bordes. Wenteltrap voor buiten SWT68. Brede stalen wenteltrap met houten. Een spiltrap neemt weinig ruimte in beslag en is goed toegankelijk.


Snep Trappen in Eindhoven is gespecialiseerd in vele soorten stalen spiltrappen. Bent u op zoek naar een stalen trap in uw. Denkt u maar eens aan het verschil tussen een trap voor binnen of een trap voor buiten.

Goedkope stalen buiten spiltrap bouwpakket Pixima Steel Zink. Een trap in staal oogt heel modern en kan grote overbruggingen aan met minimale dikten. Voorbeelden, prijzen en inspiratie van stalen trappen vind je hier.


De schroeven zijn in roestvrij staal R. De wentelrichting, met of tegen de wijzers van de klok in,. Assortiment stalen trappen en onderdelen. Hier vindt u een overzicht van onze stalen trappen en alle onderdelen die u kunt combineren. Gebruikte trappen zoals houten trappen stalen trappen doe het zelf trappen bouwpakkettrappen en.


Aanpasbaar in hoogte aan de eerste trede 50mm. Lees verder op: Calypso stalen trap 120x60. Deze goedkope stalen buiten trap is te koop in verschillende doorsnede. Bekijk voorbeelden van onze wenteltrappen op maat.


De Civik Zink is een ideale wenteltrap voor buiten. Deze wenteltrap is thermisch verzinkt en bestand tegen regen, hagel, sneeuw en felle zon! Wij produceren in eigen fabriek alle soorten trappen in staal en RVS.


Van eenvoudige tot zeer complexe modellen, geschikt voor zowel binnen als buiten. Voordelige wenteltrap voor buiten , Valencia. Handgemaakte trapleuningen geschikt voor elk interieur met unieke montage.

Eigen ontwerp van MDG Design. Rustiek, nostalgisch of juist strak en modern, bij de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.