donderdag 7 december 2017

Serredak

De serre met plat dak is erg populair. We spreken van een plat dak als de hellingshoek onder de graden is. Het serredak is dicht te maken, maar.


Glazen serre dak maken met de dak beglazingsprofielen van glasdiscount. Of het nu gaat om enkel glas of isolatieglas. Dubbel glas in uw serre zorgt voor de beste isolatie en het meeste genot van de voordelen van een serre.

Welk glas is het beste voor uw serre? Marino Zonwering heeft diverse zonweringen voor een serredak. De perfecte zonwering oplossing voor uw bescherming in uw serre. Neem contact op voor info. Serre: maak optimaal gebruik van daglicht!


Elke ochtend genieten van de eerste zonnestralen van de dag met een heerlijk kopje koffie en de krant. Is een serre de investering waard? Een serre blijft een flinke investering.


Maar de voordelen maken het absoluut de moeite waard.

De Serre zonwering is door de afmetingen uitermate geschikt voor zowel kleine als grote serres. Stel uw ideale glazen serre zelf samen bij Tuinmaximaal. Voor serres en erkers is er speciale zonwering ontwikkeld.


Serbo licht en ruimte Wij realiseren licht en ruimte. Het Serrepark van Nederland. Groot assortiment serre zonwering. Diverse uitvoeringen met koord mechaniek of met. Met serrezonwering houd je de serre of terrasoverkapping koel in de zomer doordat de zon buiten blijft.


Bezoek onze showroom of bekijk nu de opties op de website. Is uw serre of serredak vervuild? Schoonhoud BV reinigt uw aluminium serre of glazen dak professioneel, grondig én veilig!


Ons elektrisch te bedienen serrezonwering absorbeert tot zonlicht en warmte. Het zorgt voor een koele serre, veranda of een koel terras. Goedkope veranda zonwering voor een goede scherpe prijs en goede kwaliteit. Wij helpen uw graag met de renovatie van uw serre, kozijn of lichtstraat.


Op zoek naar advies of een prijsindicatie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.