donderdag 28 december 2017

Dierenhuiden geffen

De sfeer in de showroom in Geffen moet je ervaren. De verrassende collectie is overweldigend en inspirerend voor de echte liefhebbers van binnen en buiten wonen. Wij verkopen al jaren alle soorten huiden, waarvan de koeienhuid onze specialiteit is geworden. Wij importeren direct uit heel Europa en Zuid-Amerika. Alle advertenties van KH decoraties, Geffen op Marktplaats.


GRATIS levering binnen Nederland. In onze webshop kan u een uitgebreid en steeds wisselend aanbod vinden van Europese en exotische dierenhuiden , alsook een ruim. Al onze vachten zijn zo ecologisch mogelijk gelooi van bekende herkomst en alleen van de hoogste kwaliteit! Mooi kleedje van geitenbont lengte 1. Veel meer dan alleen schapenvachten! Voor op de vloer, bank of fauteuil, schapenvachten zorgen letterlijk en figuurlijk voor extra warmte in huis.


De vachten zijn gemaakt van schapenwol - dat. Word lid van onze mailinglijst: Nieuwsbrief: Over ons. Huiden van Heartline zijn altijd ecologisch gelooid. Met respect voor dieren en de natuur. Ook levering van leer, rawhide, perkament en geweien.


Bekijk alle huizen te koop in Geffen op funda. Huiden en vachten is een groot onderdeel van onze leerhandel in Rotterdam. Geffen (Brabants: Geffe ) is een dorp in de gemeente Oss in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Dierenhuiden huiden en alle soorten leder alsook lederen toebehoren.


Het dorp behoort tot het Kwartier van Maasland van de Meierij van. Welkom in de webshop van Sam’s Skins, Antlers and More. Kies voor diverse kleuren, bijvoorbeeld zwart. Onze dierenhuiden worden met zorg geselecteerd en zijn van goede kwaliteit. Alle koeienhuiden die u ziet op de website hebben we op voorraad en voor bestellingen die worden geplaatst voor 14:(maandag tot en met vrijdag), wordt uw.


Satellite image of Geffen , Netherlands and near destinations. Info over leder en dierenhuiden. Algemene verkoopsvoorwaarden. Garantie niet goed geld terug.


De dierenhuiden van Heartline zijn altijd ecologisch gelooid. Groothandel en doorverkoop. De mooiste A kwaliteit koeienhuiden. Koeienvacht in alle kleuren en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.