donderdag 7 december 2017

Bamboe tegels

Scherpe prijzen en snelle levering in heel NL. Het is een ideaal product dat een goed alternatief is voor hardhout. De lange vezelstructuur is zeer. Bamboe is een grassoort en dus geen hout. Vloeren van bamboe zijn verkrijgbaar bij Eco-Logisch en te zien in de showroom × Inloggen Inloggen.


Account aanmaken Wachtwoord.

Langwerpige tegels van bamboe latjes van mm breed op een latex ondergrond. Vast verlijmen, niet op vloerverwarming. Zoals al onze producten, zijn ook deze tegels duurzaam en van hoge kwaliteit. Met de bamboe Outdoor Collectie biedt MOSO een daadwerkelijk ecologisch en duurzaam alternatief voor steeds schaarser – en daardoor duurder - wordend tropisch hardhout.


Welkom bij bamboe comfort, al jaar de voordeligste bamboe vloeren specialist. Een houten vloer van bamboe. Duurzame houten vloeren van bamboe zien we steeds vaker.


Dat een bamboe vloer nadelen heeft is niet vreemd maar het zal je verbazen dat de voordelen hier zeker tegen op wegen. Er zijn zelfs bamboe tegels beschikbaar of bamboe tapijten (op de rol).

MoreFloors is exclusieve A-dealer van MOSO! Wat zijn de voordelen en nadelen van bamboevloeren? Kom het te weten in dit artikel van vloerbekleding. De hoogste kwaliteit bamboe vloeren met een garantie tot jaar.


Bekijk hier meer info en bezoek de showroom voor de mogelijkheden in bamboe vloeren. De volgende stap is het plaatsen van onderbalken,. In welke ruimte wilt u bamboe parket leggen? Klik de ruimte aan waar u bamboe parket wil leggen. Er kan slechts ruimte aangeklikt.


NL levert verschillende vloeren waarmee u uw dakterras, terras en balkon kunt verfraaien. Uitlopers van wortels kunnen tegels van een terras oplichten of zelfs onder een brede straat doorsteken om dan aan de andere kant weer een. Op elke standplaats kun je passend soort bamboe planten. Meer info over de soorten bamboe en het verwijderen van bamboe leest u hieronder. Bekijk ons assortiment Tegels in onze Onlineshop.


Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.