woensdag 1 november 2017

Wood wandkast

Bekijk ons uitgebreide assortiment Woood. Voor 23:bestel is morgen thuis! Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO!


Meld u aan via het onderstaande formulier en blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen! Op zoek naar een nieuwe wandkast ?

De wandkast Joep is gemaakt van geborsteld grenen, geverfd in de kleur wit. WOOOD kruk Raaf is een handige ronde kruk of leuke bijzetter. Het is een stevige en degelijke kruk van blank teakhout.


Deze unieke kast uit India heeft een mooie vintage look! Hij geeft warmte en sfeer in huis. Zie je de mooie Woood Isabel wandkast al in jouw huis staan? Van deze gave kast is er maar één dus wanneer je hem besteld krijg je.


De kast is gemaakt van grenenhout en heeft vijf legplanken achter de twee deuren.

Deze houten wandkast is bij mij ook zeker een echt eyecatcher! Bankje ‘OLD WOOD ’ € 9Opties selecteren. Jij bepaalt waar en wanneer. Ook als we het thuis ophalen. Snelle levering en gratis retour!


Wandkasten online bestellen. De Elements wood wandkast is een eigentijds design wat in veel verschillende interieurs past. Basic wood wandkast dubbel met open vakken. Basic Wood van Bopita is een serie stoere grenen meubelen met een white wash te combineren met opbergbakken in diverse houtkleuren. Mooie eikenhouten tv meubel van wood.


Het meubel is voorzien van een groot open vak voor je apparatuur en ruime laden. Vele aanbiedingen bij bol. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen. De Fivesquare wandkast is een handig rek met planken voor aan de muur. Deze mooie wandkast Rustic van Dutchbone is ideaal om meer bergruimte in je keuken te creëren en tegelijkertijd sfeer en stijl toe te voegen.

Een wandmeubel of wandkast vind je bij Woonexpress. Ruime keuze aan direct leverbare wandkasten , in allerlei verschillende soorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.