woensdag 29 november 2017

Reparatiemortel voor beton

Voor elke reparatie de juiste oplossing. Forbo Eurocol, al jaren een begrip. Tegellijm, tegelvoeg en afdichting. Bekijk al onze tegeltechnieken! Vraag nu advies van onze experts!

Universele mortel, met een zeer hoge hecht- en druksterkte. Geschikt voor constructieve reparaties van betonnen wanden, balkonplaten, betonranden, ruw metselwerk etc. Steen- en betonreparatie bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Beamix reparatiemortel 40 is een veelzijdig toepasbare cementgebonden reparatiemortel. Supersterke hechting aan bestaande betonnen en steenachtige ondergronden voor. Weber SG beton reparatiemortel kg kopen?


Reparatiemortel voor kleine en middelgrote herstellingen aan beton en metselwerk.

Info over reparatiemortel voor beton. Resultaten van zoekmachines! Bestel je betonreparatiemortel online bij Kiwitz. Weber repair vloer reparatie is een snel verhardende reparatiemortel. Plaka Belgium biedt een breed assortiment aan gebruiksklare en krimpvrije reparatiemortels voor tijdelijke of structurele reparatie van beton.


Vandaag bestel morgen geleverd. Deze reperatiemortel is een vuurvaste mortel voor het verbinden of repareren van scheuren in beton. Dus ideaal voor betonnen barbecues.


Snelle harding en watervast! Sneldrogende, roestwerende reparatiemortel voor beton met een laagdikte van tot mm. Scheurtjes in steen en beton zijn in no-time weggewerkt met. Onze reparatiemortel is ideaal voor reparaties, renovaties en nieuwe constructies. Oersterke en slagvaste epoxymortel voor het verrichten van reparaties in de ondervloer of het maken van holle plinten,.


Voor betonnen constructies in industrie en woningen. Voor het repareren van oppervlakken, hoeken en randen van beton. Sika Repair EP Epoxy reparatiemortel ? Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.