maandag 27 november 2017

Prijs troffelvloer

Kies voor kwaliteit én een lage prijs ! Bekijk alle mogelijkheden m. Info en prijs advies vind je hier. Een troffelvloer is een moderne gietvloer die gekend is voor zijn krasbestendig karakter. Voorbeelden en de kostprijs per vierkante meter vind je hier.

De prijs van een troffelvloer gaat per vierkante meter. Gemiddeld betaalt u voor een troffelvloer ongeveer € 4- tot € 12- per vierkante meter. Troffelvloer of Grindvloer. Officieel is een troffelvloer geen gietvloer omdat deze vloer niet gegoten wordt maar juist gesmeerd. Echter door de naadloze en.


Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. De mogelijkheden die u heeft met troffelvloeren zijn erg divers en de prijs die hiervoor gevraagd wordt is ook zeker interessant.

Wilt u een slagerij, bakkerij of andere productieruimte. Voor een juiste prijs komen wij graag vrijblijvend bij u kijken. Vul het aanvraagformulier op onze site in,. Hoeveel kost woonbeton per meigenlijk?


De troffelvloer HQ voldoet aan hoge standaarden op praktisch en technisch gebied. Het is altijd moeilijk om een exacte prijs aan te geven. Wel kunnen wij op basis van onze ervaring een.


Daarbij zijn uiteraard meerdere factoren belangrijk voor het vaststellen van de exacte mprijs. Speciaal ontwikkelde design troffelvloer voor horeca. Een van de meest gekozen vloeren voor de industrie is de troffelvloer.


Met een laagdikte van 5-mm is deze vloer geschikt voor zwaar. Dat is ook belangrijk, want iedere situatie in een bedrijf is weer anders. Iedere situatie is namelijk uniek en daar komt bij dat er speciale. Info over troffelvloer prijs per m2.


Resultaten van zoekmachines!

Bent u op zoek naar een duurzame troffelvloer met een levensduur van jaar? Kijkt u alleen naar de garantie of prijs , of kijkt u ook naar de kwaliteit van de vloer? Onverwoestbare troffelvloeren voor de industrie, werkplaatsen en fabrieken.


Een robuuste troffelvloer HQ. Korreli is gespecialiseerd in het plaatsen van gietvloeren, steentapijt, troffelvloer en coatings voor particulieren en de professionele markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.