dinsdag 28 november 2017

Overdekte loungehoek

Deze mooie overdekte loungehoek gemaakt van vuren is ideaal voor het gehele jaar door de overkapping en voor een zeer gunstige prijs! Je tuin is niet enkel een plek voor planten. Dat laat deze dosis inspiratie wel zien.


Een toffe loungehoek met banken, een projector en meer! De tuin wordt steeds meer een buitenkamer, waar een prieel, loungehoek , tuinpaviljoen, overkapping of veranda niet in mag ontbreken. In de speeltuin is een overdekte loungehoek aanwezig.

Ooit jammer gevonden dat het tuinhuis of de schuur aan de kleine kant was? Twee smalle borders aan weerszijden zorgen voor het juiste vleugje groen. Achter in de tuin beschikt u over een riante, overdekte loungehoek met verlichting.


Aan de achterzijde van het woonhuis is de tuin volledig voorzien van sierbestrating met een overdekte loungehoek en een prachtig vrij uitzicht over de weilanden. In de tuin bevindt zich nog een schuur met overdekte loungehoek. De overdekte loungehoek is van een plat dak voorzien en wordt ondersteund door oude eikenbomen uit eigen tuin die gebruikt worden om de overkapping en de overstek. U kunt bij ons terecht voor een kopje koffie, een partijtje darts of biljart of gezellig bijpraten in.


Verder is er een overdekt terras met eettafel en een vijver met watervalletje.

De tuin op het zuiden is hond vriendelijk en heeft een mooi overdekte loungehoek. Zo kan een kapschuur perfect dienen als een overdekte loungehoek. Er is een mooi overdekt terras,. Lekker ontspannen in de tuin ongeacht het weer – dat is toch ideaal? Het overdekte terras is een beschutte en intieme loungeruimte.


Het centrale tuingedeelte, in het verlengde van de overdekte loungehoek ,. Voorzieningen Restaurants Supermarkten Winkels. Vervoer Bushalte Treinstation. Scholen Basisscholen Middelbare. De zonnig gelegen tuin heeft een ruime loungehoek onder de hooiberg,.


Dit is het meest uitgebreide overdekte wintersportdorp van Europa! Vakantiehuis Boulevard heeft een gezellige, afgesloten tuin met een terras en een heerlijke, overdekte loungehoek waar u tot ’s avonds laat lekker kunt zitten. Studiois een comfortabel, compleet ingericht 2-persoons vakantiehuisje (BB) in Hoenderloo.


Hoge Veluwe en Kröller Möller Museum liggen op loopafstand. Of terecht in de loungehoek met een kast vol bibliotheekboeken. In onze gezellige loungehoek op de mezzanine kan u genieten van een drankje en een hapje. Tevens voorzien van een privé zwembad met zonneterras, 6-persoons eettafel onder de palmbomen en een overdekte loungehoek met uitzicht op de zoutpannen van Jan Thiel.


Het strakke, moderne design is bijzonder fraai.

De geïsoleerde hobbyschuur met overdekte loungehoek aan de achterzijde, met vrij uitzicht over het eigen domein, maakt het compleet. Door de pergola te draperen met dun doek, maak je er een overdekte loungehoek van. Kies voor een doek met motief, bijvoorbeeld bloemen, of in een kleur naar keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.