dinsdag 7 november 2017

Dubbele hypotheeklasten

U krijgt met dubbele lasten te maken als u bijvoorbeeld een nieuw huis heeft gekocht, maar de oude woning nog niet heeft verkocht. Dubbele hypotheeklasten kunt u een tijdje dragen, maar uiteindelijk zal één van de huizen verkocht moeten worden. Het dilemma van ieder huizenbezitter: je wil wel graag naar een nieuwe woning, maar hoe voorkom je dubbele lasten. De hypotheeklasten op je huidige wo. Het is een veel voorkomend probleem.


Een nieuw huis kopen voordat je je oude huis verkocht hebt is een risico.

Het brengt dubbele woonlasten met zich mee. Overbruggingskrediet: oplossing bij dubbele woonlasten? U betaalt dan immers niet alleen de hypotheeklasten van uw nieuwe en oude huis,. Voorkom dubbele woonlasten en koop met Dubbele Woonlasten Garantie.


Daarnaast wil de geldverstrekker ook dat je vooraf kan aantonen dat je de dubbele hypotheeklasten voor een periode van minimaal jaar kan betalen als je oude huis. Al een nieuw huis, maar het oude nog niet verkocht? Dan zit je met dubbele hypotheeklasten.


Heb je twee huizen, dan krijg je zeer waarschijnlijk te maken met dubbele lasten. Zo krijg je te maken met extra hypotheeklasten.

Hoe hou je dat betaalbaar? De belastingdienst gaat de aftrek van dubbele hypotheeklasten (oude en nieuwe woning) verlengen van een naar drie jaar. Deze maatregel is genomen om. Uw dubbele lasten bij een nieuwbouwwoning worden dus steeds hoger.


Ik ben ingeloot voor een nieuwbouwwoning. Moet ik nu dubbele lasten betalen? De koopsom van een nieuwbouwwoning betaal je vaak niet in een keer maar in termijnen. Ook mijn woonverzekeringen heb ik via de bank afgesloten. Ik zag er in het begin tegenop om.


Wilt u snel uw huis verkopen, direct zekerheid en geen dubbele hypotheeklasten ? Wij van MAIN Vastgoed zijn een betrouwbare en betrokken. Door het verslechteren van de woningmarkt als gevolg van de financiële crisis kunt u te maken krijgen met dubbele hypotheeklasten. Dit is het geval als u uw oude. Wil je geen dubbele woonlasten tijdens de bouw van je nieuwbouwhuis?


Het tijdelijk verhuren van een koopwoning om dubbele hypotheeklasten te compenseren, is niet zo eenvoudig als het lijkt. Er gelden regels en belemmeri. Als je een nieuwe woning koopt voordat je jouw oude verkoopt, kan je rekenen op dubbele lasten.


Je hebt twee huizen in je bezit,.

Het kabinet zou ook hebben afgesproken dat dubbele lasten langer aftrekbaar worden. Nu kun je de rente van beide woningen jaar. Is uw oude woning nog niet verkocht? Dan hebt u maximaal jaar recht op (hypotheek)renteaftrek. U moet wel aan de voorwaarden voldoen.


In deze economisch onrustige tijden is het vaak moeilijk om een woning te verkopen. Veel huiseigenaren krijgen daarom te maken met dubbele maandlas. Hogere hypotheeklasten naarmate de bouw vordert.


Houd er rekening mee dat je gedurende de bouw ook te maken krijgt met dubbele woonlasten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.