maandag 27 november 2017

Codeslot deur

Een nieuwe deur op maat kiezen? Ontdek wat Belisol voor u kan doen. Kies zorgeloos kozijnen en deuren. Een vrijblijvende offerte op maat. Afgestemd op uw wensen en eisen!


Specialist in stalen deuren en trappen.

Showroom in Elspeet, bij Apeldoorn. Sloten vanaf €op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dat kunnen entreedeuren, magazijndeuren of toegangsdeuren naar het archief of.


Deze stijlvolle mechanische codesloten zijn eenvoudig op de deur te plaatsen en worden geleverd inclusief dagschoot met dagschootblokkering of opbouw. In ons assortiment vindt u codesloten van Borglocks, Assa abloy en Nemef. De Nemef Entr is een revolutionair cilinderslot.


Wilt u uw pand of winkel beveiligen met een deur codeslot of vingerscans?

Na het openen van de deur vergrendelt deze na het sluiten automatisch. Voor deuren van tot mm dik. Welke deuren van uw pand zou u willen voorzien met een toegangscontrole? Codesloten , geen sleutel meer nodig om uw deur te openen!


Anykey codeslot met toetstableau Werking. Door het intoetsen van de juiste code is de kruk te bedienen en kan de deur worden. Bent u op zoek naar een codeslot ? Bij Kupan bent u aan het juiste adres voor o. De mechanische codesloten van borglocks zijn te gebruiken op alle deuren in huis, op kantoor,winkel, en overal waar toegangscontrolle nodig is.


Zowel binnen als buiten worden codesloten steeds vaker toegepast. Wellicht hebben wij het codeslot voor u wat precies voldoet aan uw wensen. De juiste code geeft de kruk vrij. Mechanisch codeslot geschikt voor sloten met steekmaat 72mm. Slimme Deursloten zijn elektrische sloten die u kan openen en sluiten met een Mobiele telefoon, Pincode, Smart Key of Afstandbediening.


Ervaar het gemak van een deur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.