donderdag 23 november 2017

Attema aardlekautomaat

Bekijk het aanbod en bestel direct! Wh meter, enzovoort met KEMA-keur. UTP-kabels tegen lage prijzen! Nergens goedkoper, snel geleverd! Bespaar tot wel via kiesproduct.

Aardlekautomaten al vanaf €540. Een aardlekautomaat is een combinatie van een installatieautomaat en een aardlekschakelaar. De aardlekautomaat dient dus niet aangesloten te worden op een.


This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such. Wil je je groepenkast uitbreiden met een aardlekautomaat ? In de “standaard”stations gaat het daarbij om een aardlekautomaat 1P.


Dè online shop voor al uw elektro- en installatiemateriaal.

Doorgaans betekent vooraf overmaken dat de bestelling met dag wordt vertraagd. A 30mA 6kA Karakteristiek B, Kema Keur. Minimale werkspanning 40VAC (veilige spanning). Met een eigen voorraa groot assortiment en scherpe prijzen maken wij het verschil. Uurs levering en de laagste.


Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Op afbeeldingen kan auteursrecht rusten. Laat het zoekveld leeg om alle artikelen te vinden of vul het in om een bepaald artikel te vinden. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten in Nederland maximaal € per bestelling. Om je beter van dienst te zijn.


Attema installatie-automaat bedraad 16A kopen? Hager aardlekautomaat (haco) nodig? Op voorraad en scherp geprijsd bij Klusspullen. Groot assortiment, eigen voorraad en een snelle levering.


Gewoon een 3-fase perilex aansluiting maken. Met de genoemde fasen aardlekautomaat bijvoorbeeld.

Of groep laten vervallen in de kast, dan mag er een gewone B16. Een installatieautomaat, of kortweg automaat genoem beschermt de bedrading van elektrische installaties tegen schade door te hoge elektrische stromen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.