donderdag 9 november 2017

Antislip dienblad

Op zoek naar Horeca wijnglazen? Kijk nu online en bestel direct. Diverse Barglazen voor uw Horeca. Vega Direct heeft een groot aanbod! Kom naar de Dienbladen Koning.

XXL Korting - va 24uur Levertijd! Antislip dienbladen tegen lage prijzen. Bestel hier keukengerei online. Gratis verzending vanaf € 30! Bekijk hier ons professionele antislip dienbladen.


Dit is een antislip dienblad dat aan binnen- en onderzijde voorzien is van antislip materiaal. Kopjes en borden hebben hierdoor een betere grip.

Bent u op zoek naar een dienblad ? Horecasupply levert een gevarieerd programma dienbladen met anti-slip laag. Dienbladen met een anti slip bodem die ervoor zorgt dat schuiven van glazen op het dienblad minder gemakkelijk gaat. Rond antislip dienblad van polypropyleen met een doorsnede van cm.


Het blad is voorzien van een anti-sliplaag en is daardoor. Jos ten Berg levert verschillende uitvoeringen en kleuren. Voor 23:bestel is morgen thuis! Bespaar tot wel via kiesproduct. Aanbevolen door Koninklijke Horeca Nederland!


Nu ook zaterdagbezorging mogelijk! Shop direct antislip dienbladen online. Beslist de laagste prijzen. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor dienbladen van antislip.


Dit stevige dienblad heeft een diameter van centimeter, waarop een speciale coating is aangebracht die uitglijden tegengaat. De randjes zijn iets verhoogd en.

Partytentverhuur Flevoland is uw specialist! Een professioneel rond antislip dienblad zwart kopen bij XXLhoreca? Met de stijlvolle StayPut dienbladen blijven glazen, bestek en borden veilig op hun plek, boven- en onderzijde voorzien van antislip laag Snelle Levering Achteraf.


Dienblad Anti-Slip Roltex Melamine Laminaat snel geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.