donderdag 2 november 2017

Aluminium trap 4 treden

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Deze vakkundige huishoudtrap is een absolute aanrader voor ieder huishouden. Het is een hele stabiele, lichtgewicht trap met treden. Het productDe Tomado huishoudtrap met treden zal je met zekerheid behulpzaam zijn als je op sommige.


Deze aluminium trap van 108cm hoog en 35cm breed heeft kunststof treden. De Double Decker huishoudtrap is onmisbaar in elk huishouden.

Lichtgewicht aluminium trap ,. Deze professionele trap is dubbel oploopbaar, wat. Deel uw product ervaring en plaats een review. Handson huishoudtrap aluminium treden 80cm stahoogte (3) 39.


Design huishoudtrap met treden uit hoogwaardig aluminium , uiterst veilig door geïntegreerde rubberen Antislip groeven. Het gereedschapsbakje op de steunbeugel en het lichtgewicht van deze huishoudtrap maakt dat deze trap een onmisbaar hulpmiddel is bij. Een stabiel en licht trapje met of treden waarmee u overal makkelijk en veilig aan kan.


De trap heeft vier treden en een maximale.

Bestel dit trapje met wisselbare treden online bij Rajapack. Gebruikte aluminium trap met treden inclusief platform. Wegglijden of instabiliteit zoals bij de inzet van geveerde zwenkwielen is uitgesloten.


Professionele aluminium dubbele trap , geschikt voor het zwaardere werk. Hoogwaardige huishoudtrappen met treden voor professioneel gebruik snel geleverd in de hele Benelux. Excelsior huishoudtrap aluminium ( -treeds). Industrietrappen voor professioneel gebruik.


Functionele aluminium ladder met veiligheidsplatform en anti-slip systeem, treden. Aluminium trapje geel, eenvoudig in te klappen,. Vergelijkbare zoekopdrachten voor huishoudtrap treden. TOMADO TREDEN TRAP – Huishoudtrap met treden en platform met anti-slipribbel – Brede, diepe aluminium treden met anti-slip ribbels. Aantal treden Type Huishoudladder Opberglengte 1. Tomado - Metaltex Tomado Huishoudtrap - Treden - Werkhoogte.


Breed assortiment topkwaliteit aluminium trappen voor professioneel gebruik. Geschikt voor toepassing in bouw, industrie, schoonmaak en schildersbranche. Little Jumbo trap met traanplaat treden.


Een huishoudtrap voor thuis of een bordestrap voor de professional. Elke trap in het Altrex assortiment is ontworpen voor veiligheid en gemaakt voor jou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.