donderdag 26 oktober 2017

Trapbekleding halve maantjes

Ruime keuze vanaf €per stuk. Bestel nú uw Lopers online. OTTO: snelle levering bij u thuis! Uw trap bekleden met prachtige trapmatten in meer dan 20. Goedkope trapmatten en trapbekleding.

Je trap bekleden doe je met trapbekleding van Kwantum. Je vindt hier diverse zelfklevende trapmatten, waarbij je kunt kiezen uit. Wij bieden u de meest uiteenlopende kleuren en materialen.


Vergeet de trapbekleding niet! U heeft net een nieuw huis gekocht en bent druk bezig met de inrichting van alle kamers. Een nieuwe vloer voor in de woonkamer,.


Trapbekleding zorgt ervoor dat je goede grip hebt op de trap.

Daarnaast dempen matten van vloerbekleding op de trap natuurlijk je voetstappen en staan halve maantjes. Ze beschermen je trap, voorkomen uitglijden, zijn makkelijk aan te brengen een geven je trap een nieuw. Trapmatten ( halve maantjes ) zijn een ideale trapbekleding. Trap stofferen € 18- incl tapijt. De halve maantjes zijn slipbestendig en voorkomen slijtage van je trap.


Met deze trapbekleding geef je de trap direct een sfeervolle, moderne uitstraling. De trap wordt hiermee beschermd en uw trap gaat. Ook voor uw trapmat op maat. Eigenlijk zijn trapmaantjes gewoon hetzelfde als trapmatten. Ze dragen dus bij aan de veiligheid van je trap.


Info over trapbekleding halve maantjes. Resultaten van zoekmachines! Koop tapijt met een grote slijtvasthei geschikt voor trapbekleding. Neem ook nu minimaal een halve meter extra.


Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd.

In deze internetwinkel vindt u trapbekleding van zeer hoge kwaliteit. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor onze klanten. Achter de schermen werkt een team.


Met trapbekleding geef je elke trap een stijlvolle indruk. Welke soorten trapbekleding er bestaan met hun eigenschappen vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.