vrijdag 27 oktober 2017

Stomazakje legen

Blijft onopgemerkt, zelfs onder witte kleding. Probeer een Coloplast product. Gratis Brava proefpakketten. Stomazakje legen Ik gebruik ileozakjes.


Dat gaat prima, maar de toiletrolhouder zit wel op een dusdanige plaats tegen de muur dat ik me.

Info over stomazakje legen. Resultaten van zoekmachines! Het nadeel is dat er na het legen ontlasting in het stomazakje achterblijft. Het leegmaken van het stomazakje.


Wanneer het zakje voor een deel gevuld is, maak je dit leeg in het toilet. Best is goed op tijd te gaan, zodat de filter niet. Legen van het stomazakje.


Studio TVL - Inge Cosemans, stomaverpleegkundige, over de taboes rond het leven met een stoma - Duration: 11:35.

Ik heb een stoma en moet regelmatig in de berm mijn zakje legen omdat er geen wc is. Als mijn stomazakje vol zit,. Maak het stomazakje leeg of vervang het voor vertrek van huis, het sporten of naar bed gaan.


Voor de nacht zijn grotere opvangzakken verkrijgbaar. De eerste keren zal het verwisselen van uw open zakje onwennig aanvoelen. Zorg ervoor dat terwijl u nog leert om het stomazakje te legen of verwisselen u ergens bent. Get without the ads. LaproCare sluiten en legen ileostomazakje AllweCare medical B. Is het verwisselen of legen van het stomazakje moeilijk?


De stomazakjes voor dunne ontlasting en urine zijn aan de onderzijde te legen. Het gebruiken van een nachtzak zorgt ervoor dat u er straks niet uit hoeft om uw stomazakje te legen. Bij sommige merken is hier een koppelstukje voor nodig,.


Kunt u zich een niet ruikend stomazakje voorstellen? Zelfs niet tijdens het legen. Om u vertrouwd te maken met het verzorgen van uw stoma en het verwisselen van uw stomamateriaal hebben we instructiefilmpje gemaakt.


Hoe verwissel ik een stomazakje ? Spoelen is een manier om uw darmen te legen , waardoor u zelf kunt bepalen wanneer uw ontlasting naar buiten komt.

Op deze pagina kunt u nalezen hoe u (de huidplaat met) het zakje verwisselt en hoe u het zakje kunt legen of vervangen. Een tweedelig opvangsysteem bestaat uit een. De ConvaTec productwijzer helpt het juiste product voor uw stoma verzorging te kiezen.


Of bel voor persoonlijk advies met onze afdeling customer services.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.