donderdag 26 oktober 2017

Steigerhout broodplank

Een steigerhouten broodplank ,borrelplank met graveertekst naar keuze. Ook is het mogelijk een logo in te graveren. Leuk voor het serveren van tapas, hapjes en broodjes. Heel leuk om iets op te serveren.


Mooie broodplank met tekst.

De tekst is er met de hand opgeschilderd. TELEUKHOUT is een webshop met stoere steigerhouten meubels, houten woonaccessoires en design stoelen. Wij verkopen onder andere de populaire steigerhouten.


De plank is behandeld met druivenpitolie. Nieuw Ophalen of Verzenden. Bent u op zoek naar een echt steigerhouten broodplank of tapas plank? Bekijk dan eens de Bente broodplank van Van Londen.


Staat de gewenste afmeting of behandeling er niet bij neemt u dan gerust contact met ons op.

Steigerhouten broodplank met tekst:Brood2gram bloemgram gisttheelepel zouttheelepel suiker1ml warm waterVerkrijgbaar in de volgende mogelijkheden. Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd. Broodplanken van steigerhout glad geschuurd. Wat is de beste olie om je houten snijplank te onderhouden? Verleng de levensduur van je houten snijplank.


Maar welke olie gebruik je dan? Hapjesplank, broodplank van steigerhout. Unieke houten hapjesplank. Leuk om iets op te serveren of om gewoon als decoratie te gebruiken.


Deze hapjesplank is gemaakt. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Shop prachtige handgemaakte broodplanken en andere unieke producten van hout. Onze houten producten zijn een eyecatcher in ieder huis!


Een snijplank laten graveren Een uniek cadeau, of relatiegeschenk: een kaasplank, broodplank , tapasplank, snijplank of houten bor met jouw logo of wens er in. Wij verzorgen kwaliteitsproducten van steigerhout. Dit kan van een standaard tafel tot een broodplank , van een eenvoudige wijnkist tot een kast op maat.

Het onderhoud van een houten snijplank roept nog wel eens vragen op bij onze klanten. Wij houden van hout en van meubels die precies op jou afgestemd zijn. We ontwerpen veel samen met klanten.


Uit het juiste hout gesneden. Stoere snijplanken met een verhaal. Maatschappelijk verantwoor natuurbehoud en duurzaamheid is waar wij voor staan. Serveer je gasten de lekkerste hapjes en drankjes op deze luxe serveerplank. Je maakt de serveerplank eenvoudig zelf met het stappenplan op deze pagina.


Welkom bij Brood en Plank. In Fryslân worden nog op ambachtelijke wijze de meest geweldige snijplanken en hakblokken gemaakt. Zelf noem ik ze “Presentatieplanken”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.