woensdag 4 oktober 2017

Steenstrips binnen

Creeër sfeer in uw woonkamer, badkamer of keuken in no-time. Eenvoudig online bestellen. Het allergrootste assortiment in decoratieve steenstrips. Steenstrips voor binnen en buiten. Onze steenstrips zijn niet alleen bijzonder geschikt binnenshuis, maar ook buitenshuis.


Hierbij kunt u denken aan gevelbekleding,.

Bij GAMMA vindt u steenstrips die alleen voor binnen geschikt zijn, maar ook steenstrips voor buiten. Onze experts staan dagelijks klaar om uw vragen te beantwoorden. De steenstrips van Praxis zijn alleen geschikt voor binnen gebruik. Hier is een venezia steenstrip te zien met een afmeting van x 15cm. Op zoek naar een steenstrip ? Vandersanden Group geeft u graag een passend advies.


Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan steenstrips. Bekijk hier ons online aanbod.

De strips zijn gemaakt van ondermeer leisteen. Vind altijd de laagste prijs! De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Een muur met steenstrips geeft net dat beetje extra aan een ruimte in je huis.


Leuk voor in de keuken of werkkamer. Weinig onderhoud en een mooie uitstraling. In het meest uitgebreide assortiment gevelbekledingen heeft Milin verschillende soorten steenstrips. Vraag een gratis kleurmonster aan! De goedkoopste steenstrips van de Benelux vindt u bij LineaDirect.


Vandaag besteld is morgen in huis! U heeft al steenstrips in huis voor 2per. Kom langs in onze showroom gelegen nabij Tilburg. Ontdek hier meer over steenstrips en de prijs per m2. Kunststeen, lijkend op natuursteen, zoals de Luxury-serie uit onze collectie, zijn veelzijdig te gebruiken, zowel binnen als buiten.


Savico is invoerder van de bekende Mathios Stone steenstrips. Onze Only nature can copy us uit zich in de verscheidenheid van stenen zoals alleen de natuur dat kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.