maandag 2 oktober 2017

Meerpuntssluiting dubbele deur

Een nieuwe deur op maat kiezen? Ontdek wat Belisol voor u kan doen. Kies zorgeloos kozijnen en deuren. Een vrijblijvende offerte op maat. Afgestemd op uw wensen en eisen!


Groot aanbod meerpuntssluiting Vandaag bestel morgen in huis!

Bespaar tot wel via kiesproduct. De grootste collectie kastdeuren online! Kastonderdelen tegen lage prijzen. Inbraakwerende deurnaalden zijn onder te verdelen in drie groepen:. De elektrische meerpuntssluiting set voor dubbele deuren is bedoeld voor dubbele houten deuren die elektronisch bedienbaar moeten.


Dit type insteekslot wordt veel gebruikt als voordeurslot of achterdeurslot. Met een meerpuntssluiting is jouw deur namelijk beveiligd op ten minste drie plekken,. Meerpuntssluitingen zijn veiligheidssloten voorzien van een vergrendeling op meerdere punten.

Bekijk ons ruime aanbod aan meerpuntssluitingen voor. Door de sleutel te bedienen vergrendelt u de deur vanuit één slot op drie punten. Specialist in stalen deuren en trappen. Showroom in Elspeet, bij Apeldoorn.


Wil jij dubbele deuren extra goed beveiligen? De zwenkhaken verhinderen het uitheffen van de deur en. De HMB Multipoints zijn praktische oplossingen voor dubbele deuren. De tuindeuren zijn uitgevoerd met meerpuntssluiting en ingebouwde espagnolet. Een meerpuntssluiting is een slot waarmee de deur op meerdere punten tegelijk kan worden afgesloten.


De deuren worden rondom voorzien van kader zodat. Kozijn met dubbele deur en 2. Dubbele deur Multi Point NH. In combinatie met een meerpuntssluiting op de loopdeur staat deze combinatie garant voor een perfecte inbraakwerende sluiting. Dit zijn speciale meerpuntssluitingen die het werken van de deur opvangen.


Bij dubbele deuren kan de werking twee keer zo groot. Het is mogelijk om een meerpuntssluiting door Skantrae in uw buitendeur te laten infrezen en monteren. Deze meerpuntssluitingen zijn toepasbaar in alle deurmaten.


Wanneer u een deur heeft uitgekozen,.

Een deurdranger is ideaal voor naar buiten openslaande deuren. Classic Line dubbele deuren H600.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.