dinsdag 31 oktober 2017

Kevlar kabel

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment kabels. Eerst in huis, dan pas betalen! Jij bepaalt waar en wanneer. Ook als we het thuis ophalen. Kabels van alle merken op beslist.


Micro-USB kabel naar USB-A Zwart.

De bekendste toepassing is in kogel- en scherfwerende vesten, maar ook in hijskabels wordt Kevlar of Twaron wel toegepast. Kevlar - Algemeen Heavy Duty Geavanceerd Extreem Temp. Aramide wordt op de markt gebracht onder de namen Kevlar en Twaron.


Aramide lijnen vertonen weinig rek, en hebben een hoge breeksterkte. Een nadeel van aramide is dat. De kabel is gemaakt van sterk materiaal en beschadigt hierdoor minder snel. Met deze stevige kabel wordt opladen een waar plezier! Koop de ROCK Gevlochten USB C Kabel met Kevlar 25CM Zwart bij GSMpunt.


Grootste assortiment Thuiswinkel Waarborg Gratis Thuisbezorgd!

Strengen van Kevlar zijn in de kabel verwerkt voor ultieme stevigheid. Om te zorgen dat deze Belkin Lightning kabel goed meebuigt en meebeweegt,. Laad je telefoon op met de Kruidvat Kevlar Lightning Kabel. Met de Kevlar kabel van Native Union Native Union zorg je ervoor dat je jouw Lightning oplaadkabel nooit meer kwijtraakt.


Doordat de kabel geweven is en verwerkt is. Voor 22:bestel dezelfde werkdag gratis verzonden! Probeer dan eens eem ZUS kabel gemaakt van gevlochten nylon en kevlar met levenslange garantie. Glasvezelkabels zijn online te bestellen op Glasvezel- kabel. Twaron), kabel van gevlochten glasvezel met aramide kern, aramide garen, gevlochten kabelkous met aramide en koolstof.


Info over kevlar draad kopen. Resultaten van zoekmachines! BIJZONDER STERKDe DuraTek- kabel is niet zomaar een kabel.


Hij is gemaakt van materialen van superieure kwaliteit met het oog op ultieme duurzaamheid. Belkin heeft dé oplossing tegen beschadigingen aan uw oplaadkabel! Klik en zie welke winkel de beste prijs voor lightning kabels aanbied.


Kabel voor de installateur Er zijn vele soorten kabels , voor vele verschillende toepassingen. Kevlar is a heat-resistant and strong synthetic fiber, related to other aramids such as Nomex and Technora.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.