donderdag 5 oktober 2017

Houten pizzaplank

Laat deze plank graveren met een tekst, logo of bedrijfslogo. Houten snijplank graveren? Of personaliseer een van onze templates in een handomdraai. Je pizza haal je gemakkelijk uit de pizzaoven met deze houten pizzaplank.


Ambachtelijk gemaakte pizzaplank Verona met handvat van 33cm diameter.

In de online winkel van pizzaplanken. Alle planken en producten zijn direct. Wij maken een gegraveerde houten plank met jouw eigen tekst binnen werkdagen.


Bent u op zoek naar een houten pizzaplank ? Of een grote ronde pizzaplank ? Bowls and Dishes heeft prachtige robuuste houten snijplanken waarop de originele textuur van het hout nog goed zichtbaar is. Het onderhoud van een houten snijplank roept nog wel eens vragen op bij onze klanten.

Per stuk in folie verpakt. Hierbij wordt echter wel de voorwaarde gesteld dat de houten snijplank op correct. Een houten snijplank of hakblok kan zeer hygiënisch in gebruik zijn. Deze maand doen we de ondervloeren er ook nog eens voor inkoopprijs bij.


Je kun de pizzaschep niet alleen gebruike. Vierkante houten pizzaplank met handvat voor het snijden en serveren van pizza. Vele aanbiedingen bij bol. Laat houten keukengerei nooit in water of. De mooiste en grootste keuze in allerlei soorten tapasplanken vindt u bij Tapasplanken.


Jamie Oliver - Pizzabord - Acacia hout. De set bestaat uit een snijplank en serveerplank van. Perfect om de plank aan een mooi decoratief touw op te hangen.


Hierbij branden we de door de klant aangeleverde teksten of afbeeldingen op een houten plank, hapjesplank, kaasplank, pizzaplank , ontbijtplankje of geboortebordje. Ronde houten snijplank Een. Boska pizzaplank Amigo XL rond 42Â cmOp deze extra grote pizzaplank komt uw eigen gemaakte pizza helemaal tot zijn recht en ziet.

Uit het juiste hout gesneden. Stoere snijplanken met een verhaal. Maatschappelijk verantwoor natuurbehoud en duurzaamheid is waar wij voor staan. Ben je op zoek naar een uniek cadeau?


Laat een pizzaplank graveren bij PersonalSurprise.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.