vrijdag 6 oktober 2017

Hangtafel steigerhout

Haal vandaag nog die nieuwe Hangtafel in huis. Bespaar tot wel via kiesproduct. Steigerhout bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! De bartafels en krukken van JORG zijn erg leuk om op een terras, in een tuin of zelfs in huis te plaatsen.


Een statafel van steigerhout maak je gemakkelijk en snel met ons stappenplan.

Een stoere steigerhouten statafel met zuil poot is ideaal voor een borrel zowel binnen als buiten. Verkrijgbaar in nieuw, verouderd en gebruikt steigerhout. Een steigerhout statafel maken hoe doe je dat en waar moet je op letten?


Statafel steigerhout wit 80x80cm met sfeerlicht € 3ex. Verkoop van steigerhouten meubelen op maat met een 1 tevredenheidsgarantie! Een bartafel steigerhout zelf maken? Met deze biertafel van steigerhout maak je pas echt indruk op je vrienden.


Download de bouwtekening hier.

Statafels staan ook bekend als biertafel, feesttafel, horecatafel, hangtafel of hoge tafel. Soms worden deze ook beschreven als sta tafel of sta tafels! Geen feest is compleet zonder deze stoere hangtafels.


Maak compleet met onze steigerhouten barkrukken. Past ook perfect bij bijvoorbeeld onze steigerhouten bar, tap. Bouwtekening voor een statafel van steigerhout om zelf te maken. Houten statafels en pokerbars met barkrukken.


Gratis horecameubilair bouwtekeningen. Ben je op zoek naar steigerhouten meubels? Koop steigerhouten planken en een robuuste tafel van steigerhout maak je zelf met het klusadvies van KARWEI. Binnen weken thuis geleverd! Bekijk onze aanbiedingen nu!


Inklapbare statafel (van steigerhout )? Stappenplan met de zaaglijst voor steigerplanken en alle verbindingslatten. Deze stoere steigerhouten statafel met een steigerbuis voetsteun is de wens van elke bierdrinker. Makkelijk te verplaatsen d. Afmetingen en Prijzen: 80cm x 80cm €14 100cm x 100cm €15 120cm x 120cm €16 80cm x 200cm €21 80cm x 250cm €23 80cm x 300cm €25 100cm x 200cm.

Het hout van pallets en het steigerhout komen van dezelfde bomen. Omdat nieuw steigerhout is geschuurd en geschaafd zien die planken er anders uit. Stijlvol en stoer, perfect te combineren met onze andere steigerhouten items als bar, hangtafel , tap, cocktailbar etc. TELEUKHOUT is een webshop met stoere steigerhouten meubels, houten woonaccessoires en design stoelen.


Wij verkopen onder andere de populaire steigerhouten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.