maandag 2 oktober 2017

Draaitrap berekenen

Hoogte tussen treden moet normaal tussen 1en 195mm liggen. Een ruimte van 50mm is te voorzien tussen de trap en de aanpalende muren. De berekening van de grootte van een wenteltrap. De hoogte tussen treden moet normaal tussen de 1en 1mm.


Wat wél vaststaat, is dat je de afmetingen van je trap kunt berekenen met de trapformule.

Die formule berekent de ideale verhouding tussen de optrede. Berekening van de trap met draaiende treden van 90°. Zelf je trap uittekenen: het is een behoorlijke uitdaging die wat rekenwerk vereist.


Ontdek hier hoe je de afmetingen eenvoudig kan berekenen ! Het berekenen van een trap is niet zo moeilijk. Je moet enkel een paar basisbeginselen kennen, de rest gaat vanzelf. De draaitrap is één van de meest compacte trappen die bovendien erg stijlvol is.

Kom hier alles te weten over de prijs van een draaitrap , materialen, constructies. Zoekt u een draaitrap voor binnen of voor buiten? Stevige en hedendaagse draaitrappen uit hout of staal ontwerpen wij naar uw wens. Wat zijn doe het zelf trappen.


Het woord zegt het al, doe het zelf trappen. Deze trappen zijn eigenlijk gemaakt omdat als u een trap nodig heeft, hem morgen al wilt. De meeste stalen draaitrappen die we tegenwoordig tegenkomen stammen uit de zeventiger jaren. Wat toen mode was, blijkt nu niet langer functioneel en. Wij gaan ons huis renoveren en zoeken inlichtingen voor het plaatsen van draaitrap naar zolder.


Hoe groot moet het trapgat zijn? Wat is de diameter van een draaitrap ? Een spiltrap is ideaal bij kleine ruimtes en in woonkamers. De spiltrap is betaalbaar, ruimtebesparend en sfeerverhogend. Draaitrap met treden en platform.


Treden in hout, geschilderd. Mag weg voor ieder aannemelijk bod.

Bouwpakkettrappen van hout en staal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.