donderdag 28 september 2017

Wicanders kurkvloer

Koop direct online in onze shop! Dé kurkvloeren specialist van Nederland. Wereldwijd marktleider op het gebied van zwevende kurkvloeren en wandkurk. De gehele collectie tegen superlage prijzen.


Wicanders Authentica kurkvloeren.

Kurkvloeren geven een heel ander effect dan andere vloeren. Geluid en trillingen worden gedempt. Dit zijn kurkvloeren met een unieke kern en hoge kwaliteit. Bekijk dan het aanbod op de site van FloorHouse, of kom langs in Antwerpen, Aartselaar, Hasselt, Turnhout of Wommelgem! Deze behaaglijk warme vloeren worden gelegd door erkende parketeurs van Lippe Wonen.


Cork Go is verkrijgbaar in dessins met een vanaf prijs van € 2per m2. Al jaar kwaliteitsvloeren voor bouwmarkt prijzen. Rubo Parket biedt de beste kwaliteit in laminaat, parket, kurkparket, ondervloeren, flexxfloors PVC vloeren.

Kurk is een natuurlijk product met uitzonderlijke en unieke eigenschappen. Alleen de hoogste kwaliteit en de meest professionele verwerking maken van dit natuurproduct de zo begeerde vloerbedekking: Naturo Kurk. Bij Serena vindt u eveneens parket en laminaat aan een scherpe prijs. Een kurkvloer of kurkwanden kopen? Kurk en Vinyl (PVC) vloeren die van uw interieur een warme en sfeervol geheel maken.


Zwevende kurkvloeren bestaan uit lange planken. De wicanders kurkvloer is slechts 6mm. De vinylcomfort, de designcomfort, hydrocork, authentica en corc comfort.


Door zijn oorspronkelijk vorm steeds aan te nemen, is een kurkvloer bestand tegen zware belasting. WELKE VOORDELEN BIEDT EEN WICANDERS VLOER U? Combineer warmte, sfeer en comfort en gebruik hiervoor kurk de mooiste vloeren uit de natuur. Een perfecte harmonie tussen het authentieke karakter van de natuur en het menselijk.


De nieuwste generatie kurkvloeren sluit helemaal aan bij het moderne interieur. Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan! De toplaagafwerking Xtreme WRT (Wear Resistance Technology) is de juiste keuze voor de meest veeleisende toepassingen thuis. Deze milieuvriendelijke lak is op basis.


Maar wat nu als je een andere kleur wenst?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.