woensdag 27 september 2017

Dutchbone kleed

Ruim assortiment online bestellen! Haal vandaag nog die kleden in huis. Vele aanbiedingen bij bol. Kleed is erg mooi en past erg goed bij het interieur, ook voelt het heel zacht aan.


Dutchbone Tapijten koop je eenvoudig online bij bol. Het tapijt heeft een super mooi patroon.

Gratis bezorging vanaf 20. In oceaan blauw, zwart en beige te verkrijgen! We love global inspired interiors. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Het harige kleed heeft verschillende kleurpatronen en past prachtig bij een. Het dessin van is geïnspireerd op tekens. Dit kleed is uitgevoerd in mooie, warme grijstinten op een zware.


Wij hebben voor iedereen een karpet of vloerkleed: kleine en grote kleden , hoog- en laagpolige karpetten en kleden in veel dessins en kleuren.

Vloerkleden, karpetten en nog veel meer kleden. Bestel vloerkleden online. Woontextiel koop je bij woonwarenhuis OTTO! Kleden tegen lage prijzen. Voor 17:bestel morgen in huis.


Deze vloerkleden geven je interieur een warme, knusse uitstraling en zijn ook nog eens. Met de klassieke, half versleten print krijgt het kleed een coole, vintage look. Vind dutchbone op Marktplaats.


Het kleed laat de ruimte optisch groter lijken, laat de salontafel beter tot zijn recht komen en geeft de ruimte echt karakter. Dit karpet is met de hand geweven en bestaat voor uit wol. Laat je niet foppen door de antieke look van dit.


Wordt gratis thuisbezorgd met dagen gratis retourgarantie. Geef je interieur een wereldse warme uitstraling. Met een vintage Perzische look is ieder interieur klaar in een handomdraai.


Door de gevlochten structuur en de lichte natuurlijke glans van het kleed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.