vrijdag 29 september 2017

Afwerking vloer

Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Vind jouw vloer in onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Bestel simpel en snel jouw vloeren online.


Parket en houten vloeren zijn te krijgen in verschillende afwerkingen te krijgen.

Om een beter afweging te maken in uw keuze van een nieuwe houten vloer. Doordat wij van origine een. Door verschillende afwerkingsmogelijkheden zijn de vloeren op ieder interieur af te stemmen.


De afwerking van je houten vloer bepaalt de kleur en biedt bescherming tegen vuil en vocht. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Met de afwerking van uw houten vloer kunt u uw vloer een persoonlijke tint geven. Na het schuren moet de vloer worden afgewerkt.


De wijze waarop de vloer wordt afgewerkt, is niet alleen van belang voor de gewenste uitstraling.

Veel onbehandelde houten vloeren worden nog mooier wanneer u ze gaat afwerken. Ook kunt u hiermee de vloer creëren die het beste bij uw interieur past. Een betonvloer geeft uw woning of bedrijfspand een industrieel en robuust uiterlijk.


De vloeren zijn volledig naadloos en stoten stof en vuil af. Kies uit een ruim assortiment hoogwaardige plinten die passen bij elke vloer en stijl. Net als alle vloerbekleding van Quick-Step zijn onze plinten aan.


Als er kleine opstakels in de vloer aanwezig zijn zoals randen en kanten, dan worden die met de hand. Vloeren tegen de laagste prijzen. Voor het realiseren van de vloerafwerking in uw huis of in een bepaalde ruimte zijn er verschillende keuzes. Het assortiment vloeren is bij Coaton enorm groot.


Creëer de gewenste uitstraling voor uw houten vloer. Laat het doen of doe het zelf! Kies bijvoorbeeld voor olie, lak, hardwax, Skylt of een combinatie. Afwerking voor vloeren of wand koopt u bij Kwaliteitparket! Een van de belangrijkste zaken bij het plaatsen van de vloer is de afwerking.


Vaak zijn het de details die in het oog springen en een goede afwerking zorgt dus voor. Nadat een houten vloer gelegd is moeten de randen nog afgewerkt worden.

Kleine opstakels zoals randen en kanten worden met de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.