donderdag 3 augustus 2017

Sleutelgat afdekplaat

Afdekplaat bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder.


Profiteer van Super Aanbiedingen!

Laagste Prijs van Nederland! Je zocht naar: sleutelgat afdekplaat ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Sleutelgat plaatje ron Mat Zwart RVS Mat zwart sleutelgat plaatje met een afmeting van x 8. Met dit afdekplaatje kan de bevestiging van de voordeurknop aan de binnenzijde van de deur in stijl worden afgewerkt. Dit product is uitgevoerd in messing en wordt. Het sleutelgat plaatje wordt per stuk geleverd.


Intersteel Living - Mat zwart. Rustiek model sleutelrozet met afdekplaat van zwart gelakt gietijzer.

Met dit sleutelgat rozet verbergt u sleutelgaten en geeft ze een landelijke uitstraling. De breedte en de hoogte van het sleutelplaatje is mm. Het afdekplaatje voor het sleutelgat wordt geleverd met de benodigde bevestigingsmatrialen.


Eerst had ik geen idee, wat dit was. Maar ik ben een pitbull, dus ik heb het toch gevonden. Het is een wegdraaibaar afdekplaatje voor een sleutelgat. Rustieke gietijzeren sleutelrozetten met afdekplaat of zonder geven sleutelgaten een stijlvol landelijk uiterlijk. Leverbaar in diverse uitvoeringen.


Sleutelrozet met wegdraaibaar afdekplaatje in klassieke stijl in de kleur brons antiek. Bent u op zoek naar een deurklink? Bij Deurklinkshop, de grootste online shop in deurklinken, koopt u de mooiste deurklink voor de beste prijs.


RVS afdekplaatje vierkant met een afmeting van x 53. Dit afdekplaatje is voorzien van een stalen onderconstructie met nokken van mm. Een veiligheidsslot bestaat uit een inbouwslot, sluitkom, afdekplaten voor het sleutelgat en een reserve sleutel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.