maandag 28 augustus 2017

Skg deuren

Belisol, ofwel uw deuren op maat van Nederlands maatwerk. Ontdek onze beloften aan u. Kies zorgeloos kozijnen en deuren. Een vrijblijvende offerte op maat. Afgestemd op uw wensen en eisen!


De grootste collectie kastdeuren online!

Kastonderdelen tegen lage prijzen. Het SKG sterren keurmerk vind je alleen op goedgekeurd hang en sluitwerk. Het aantal sterren ( of 3) geeft aan in welke mate een product inbraakwerend is.


Formido is dé lokale doe-het-zelf specialist met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Voor een eenvoudige klus of grote verbouwing bieden wij al jouw. Skantrae balkon- en achterdeuren van hoogwaardige kwaliteit.


Bekijk het model skg 6en vraag een brochure aan! Al uw deuren , ramen, ruiten en vensters zijn natuurlijk beveiligd met sloten, maar zijn ze ook voldoende inbraakbestendig?

Klasse slot met boorbeveiliging en bescherming tegen lockpicking en klopsleutels. Bepaal zelf door welke deur u naar binnen stapt Een deur straalt uw persoonlijkheid en stijl uit. Een voordeur of buitendeur is even uniek als u en past perfect bij.


Beveiligd deurbeslag met kerntrekbeveiliging en SKG sterren keurmerk vindt u voordelig online in onze webwinkel. Zeker van je veiligheid met SKG sterren. Het zit immers onder de deurkruk of deurknop en zorgt ervoor dat de deur met een sleutel afgesloten kan worden. SKG maakt gebruik van het zogenaamde sterrensysteem. De sterren geven de mate van inbraakwerendheid aan.


Producten van Nemef zijn voorzien van dit keurmerk. Zorg dat uw woning voorzien wordt van kerntrekbeveiliging en de inbreker loopt uw woning voorbij. Het hangt af van het soort deur ,. Klaviersloten bestaan niet in SKG -goedgekeurde uitvoering en zijn, als het verouderde modellen betreft,. Ramen en deuren vormen een zwakteplek in onze woning. Dit zijn plaatsen waar een inbreker gemakkelijker naar binnen kan komen.


Om die reden zorgen we er dan ook. Intersteel doorkeeper SKG voor naar binnendraaiende deuren. Uitvoering standaard in aluminium FØ 60mm.

Dit slot is eenvoudig en ideaal als je de deur veilig op een kier wilt kunnen zetten. Grendel: Deze beveiliging bestaat uit een ring en een schuif. Ook scharnieren zonder dievenklauw of kogellagers leverbaar. Op zoek naar een leverancier voor aluminium deuren ? Wij leveren onze deuren standaard inclusief SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk.


Dit is volgens politiekeurmerk. Het verschil is niets meer of minder dan de uitvoering van de deur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.