vrijdag 4 augustus 2017

Promat brandmanchet

Brandmanchet is voorradig! Vandaag bestel morgen in huis! Vaak direct uit voorraad leverbaar. Installatiemateriaal nodig?


Ter plekke van kunststof buis doorvoeren door brandwerende wanden en vloeren moet een voorziening worden getroffen om de brandweerstand.

De manchet expandeert zeer. De brandmanchet wordt toegepast op plaatsen waar kunststof buizen brandscheidingen doorkruisen. Tijdens een brand zal het in de mantel aangebracht grafiet zwellen en. Meer weten over dit product?


FCis een brandmanchet voor kunststof- en alupex leidingen gemaakt van poedergecoat roestvrij staal,. De universele brandmanchet is een gegalvaniseerde, universele brandmanchet op grafietbasis (vochtongevoelig) welke bij brand opschuimt die zowel op- als ingebouwd kan. Regenwaterbeheer, binnenklimaat, drinkwater, riolering of maatwerk.


DYKA is er voor u met kwaliteitsproducten, vaktechnisch advies en waardevolle diensten.

BTW € Subtotaal excl. Zoekt u een brandmanchet ? This video is unavailable. Fire Proof FC vast brandmanchet Fire Proof FC brandmanchet is een vast brand- manchet vervaardigd uit gepoedercoat.


Vind promat op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Deze bestaan uit een stalen buitenmantel en een bij.


Een brandmanchet of fernocollar is een manchet die bij brand kunststofbuizen in brandscheidingen actief afsluit. De BIS Pacifyre MK-II (M) is een ééndelig brandmanchet waarmee u een doorvoering van metalen buizen brandwerend en rookdicht afsluit. Minimaal minuten, voorkomt het verspreiden van vlammen, hete rook of gassen. Geef een reactie Reactie annuleren.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De onderneming richt zich onder meer op. Promat PROMASTOP Unicollar. Een simpele lipsluiting wordt dichtgeklikt nadat de manchet rond de buis.


De brandwerende producten van Applicom Bouwkundige brandpreventie bestaat uit een deskundig ontwerp, vakkundige montage en een degelijk beheer van de voorzieningen en. PROMASTOP - universele brandmanchet op rol rol minimaal minuten, voorkomt het verspreiden van vlammen, hete rook of gassen.

Ondertussen weten heel veel mensen in Nederland en ver daarbuiten hoe een brandmanchet werkt. Gerco is dé betrouwbare dienstverlener als het aankomt op het brandwerend maken en houden van uw huis of gebouw. Met ruim jaar ervaring is ons.


BMN (Bouwmaterialen Nederland) is de bouwmaterialen groothandel en leverancier met de beste service, de juiste voorraa flexibele logistiek, vakkundig personeel en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.