woensdag 2 augustus 2017

Oudhollandse tegels

Oud Hollandse Tegels geven een ruimtelijk effect en zijn een welkome gast op ieder terras. Voordelig en snel verkrijgbaar op Bestratingsmarkt. De oud hollandse siertegel (zonder facet) is een tegel met een natuurlijke uitstraling.


Vind oud hollandse tegels op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Met oudhollandse tegels (ook wel: witjes of tegeltableaus) worden de witgeglazuurde wandtegels bedoeld van ca. Oud hollandse tegels in verschillende kleuren en formaten! Ruime collectie tegels tegen scherpe prijzen. Bekijk ons online assortiment.


Het resultaat is een steen die weerbestendig, gripvast. In onze website berekent u snel en makkelijk wat de kosten voor uw tegels zijn. Welkom op onze website De Hollandse Tege l.

Wij kopen en verkopen oude originele hollandse tegels. Zoekt u speciale hollandse tegels ? Prachtige collectie sfeervolle witjes, in diverse kleuren. Bent u op zoek naar oudhollandse tegels ? Woning Sierbestrating biedt een uitgebreid aanbod. Er was bloeiende tegelcultuur in. Een vernieuwde website: vriendelijker in het gebruik en met meer ruimte voor informatie en foto’s.


Heeft u vragen of wilt u graag meer. Schellevis: al jaar verstand van tegels. De oud Hollandse siertegel (zonder facet) is een tegel met een natuurlijke uitstraling.


Circulaire, biobased oud Hollandse betontegels met gerecycled olifantsgras en betonpuingranulaat. Hierdoor zijn deze tegels ruim minder minder belastend op het. Het is een klassieke maar toch strakke tegel. Het aanbod van onze oude en antieke tegels is steeds wisselend.


We hebben veel partijen oude en antieke vloertegels met patronen, patroontegels, de. De tegels zijn in diverse formaten leverbaar, zoals 50x5 60xen 100x100.

Toepassing en bestelling tegels Oud Hollands. De betonlook grijs is zeer modern en strak! Slechts tientallen jaren geleden waren handgemaakte tegels een alledaags verschijnsel in de Nederlandse huizen en gebouwen.


Leuke oud hollandse tegelspreuken op een tegel of een mok.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.