woensdag 2 augustus 2017

Oude wasbak

De grootste keuze Wasbakken van NL. Complete sets of Losse Wasbakken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk onze uitgebreide collectie Wastafels. Gootstenen koop je op Beslist.

Vind Oude wasbak op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Mooie antieke wastafel uit frankrijk heeft de originele kranen,.


Op zoek naar oude wasbakken ? Bij Kempische Bouwmaterialen vindt u een groot aanbod oude wasbakken ! Resultaten van zoekmachines! Info over oude bouwmaterialen wasbak.

We hebben ook een collectie oud sanitair. Royal Sphinx, made in Holland en Vitrido Belgium afkomstig uit een oud tehuis voor missiepriest. Misschien nog leuk voor een buitenkeuken. Gratis af te halen in Heerde.


Huis en Inrichting, Keuken. Als klein kind was ik al gefascineerd door oude meubels en gebruiksvoorwerpen. Hele kleine beschadiging aan gat waar schroef gezeten heeft. Het assortiment van Benko antieke, oude en historische bouwmaterialen bestaat uit een gevarieerde mix van oude. Antieke, oude en historische bouwmaterialen.


Prachtig exemplaar op decoratieve voet. Oude industriele bruine steengoed wasbak. Vintage spoelbak Friedrichsfeld. Fantastische decoratie in de landelijke (bij)keuken, op een.


Geschikt om grotere items in te decoreren. Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot.

Online shoppen in de brocantewebwinkel voor uw gehele inrichting in de brocante en landelijke sfeer, Were Home, waar huis thuis wordt. De wastafel brengt u terug naar de oude tijd waarin het sanitair heel. Deze ovalen wasbak is gemaakt van eersteklas keramiek en vormt een stijlvolle toevoeging aan. Uit steen kan een wasbak gemaakt worden. Houten wasbakken , waarom niet?


Hout geeft warmte aan elk interieur, zo ook in de badkamer. Laat je inspireren door de mogelijkheden van hout in de badkamer. Maar er zit geen gat in voor de afvoer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.