vrijdag 11 augustus 2017

Kunststof primer spray

Groot assortiment aan primers. Vandaag bestel morgen in huis! Primer voor de professional. Tot 1dagen kosteloos retour. GAMMA spuitlak primer wit 4ml is een goed dekkende grondverf spuitlak.


Kunststof primer in spuitbus zorgt voor hechting van autolak en.

De lak hecht optimale aan de afwerklaag op hout, metaal, de meeste harde kunststoffen en. MoTip Hechtprimer voor Kunststoffen. Kwalitatief hoogwaardige, sneldrogende hechtprimer voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten. Het product zal door zijn vernieuwde unieke. Edding Permanent Spray 9kunststof primer voordelig bestellen bij hobbyshop-online.


Voor 16u bestel dezelfde dag verstuurd. Erg belangrijk bij het verven van kunststof is het goed opschuren van de ondergrond en het gebruik van een juiste primer voor een. Is uitstekend te gebruiken.

Info over primer kunststof. Resultaten van zoekmachines! Edding Spray vind je bij de creatiefste winkel van Nederland. Kom naar één van onze winkels of bestel in de webshop.


KARWEI grondverf kunststof wit 2ml kopen? Innotec heeft een tweetal kunststof primers ontwikkeld die op nagenoeg alle kunststoffen een goede hechting heeft en geeft. Veel van onze primers zijn sneldrogend.


Bij bieden u een breed assortiment kunststof primer of grondverven. Direct uit voorraad leverbaar en snelle bezorging. Bestel heel gemakkelijk online! Motip kunststof spray primer 400ml. Hallo, Ik heb een vraag, Kan ik de action primer gebruiken als ondergrond op mijn leopard 2atank, ik kan nl nergens vinden of het ook op.


KUNSTSTOF PRIMER SPRAY 4ML. Goed hechtende plasticprimer, controleren voor definitief gebruik op uw auto- (onderdeel) er zijn zoveel. Hoogwaardige, universele en waterverdunbare kunststofprimer op basis van acrylaattechnologie, voor binnen en buiten. Voor het lakken van onderdelen die zijn gemaakt vanhard plastic, polyester of polycarbonaat.


Toepasbaar op: plastic bumpers, zijspiegels, spoilers etc.

Ideale primer om ABS en Styreen plastic en metalen onderdelen mee voor te bereiden. Nu kan je aan de slag met een kunststof primer , het spuiten van deze primer vraagt wel voorzichtigheid van je spuit al snel te veel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.