donderdag 10 augustus 2017

Grondkabel verbinden

UTP-kabels tegen lage prijzen! Altijd op voorraad en topkwaliteit. Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist. Bevestig de lasdoos net boven de buis.


Sluit de grondkabel en het neopreen mantelsnoer aan de buitenkant van de doos af met een wartel en rubberring.

Nadat de grondkabels met elkaar verbonden zijn in de gietmof, dien je de mof te vullen met kunsthars, waardoor de waterdichte ver­binding ontstaat. Grondkabelverbinder voor alle types grondkabel. Gallagher grondkabelverbinders geschikt voor 6mm, 5mm en 7mm grondkabel. Voor het verbinden van twee of meerdere grondkabels kunt u gebruik maken van een gietmof.


Een gietmof is eigenlijk een kabeldoos voor ondergronds gebruik. Als u grondkabels (dus in de grond) gaat verlengen of u wenst op een aanwezige grondkabel extra aftakkingen,. In de gietmof worden grondkabels met elkaar verbonden. Hierna wordt de gietmof gevuld met kunsthars, waardoor er een waterdichte verbinding ontstaat.


Met een gietmof kunt u grondkabels onder de grond met elkaar verbinden.

De kabels voert u door een wartel in de gietmof. Nu wil ik een nieuwe grondkabel naar de kabeldoos leiden om aan het eind van de kabel een contactdoos. De aarde van een grondkabel aansluiten?


Lees in onze blog meer over de aarde, aardlitze en buitenmantel van grondkabels. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kant en klare kabelmof voor het verbinden van (grond) kabels. Met dit blog komt u alles te weten over de aardlitze en het aansluiten van uw ymvk-as grondkabels.


Bekijk hier de verschillende stappen. Naast diverse grondkabels (o.a. coax en ftp) bieden wij ook accessoires aan. Bestel uw grondkabel bij Allekabels. Voor 22:bestel morgen in huis!


Deze is wel te verbinden met een grondkabel , zo kun je een deel onder de grond laten lopen. Laat uw om omheining beter functioneren optimaliseer aarding. Test de installatie voordat u de grondkabeldoos afgiet met hars.


Voor een waterdichte verbinding van delen grondkabel. Let dus extra op als u oude en nieuwe draden met elkaar verbindt. De stroomdraad (aangeduid met de letter P) was groen, maar is nu bruin.


Kies dan voor een grondkabel , deze heeft een stalen buitenmantel ter bescherming, voor als bijvoorbeeld een schep de kabel zou raken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.