maandag 28 augustus 2017

Glas in lood herstellen

Voordelig, Secuur, Snelste van de Regio. Bij glasschade binnen min bij u! Is uw glas - in - lood raam beschadigd of verweerd? Contacteer ons voor restauratie. Op Zoek reparatie glas in lood ?

Krijg je antwoord nu op Ask. Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Prijsinschatting op basis van foto. Glas in lood is een verfraaiing van uw huis.


Of het nu bovenlichten zijn, of een raamhanger die voor de voorruit hangt. Maar door allerlei omstandighe.

Weening glas in lood , specialist in reparatie van uw glaswerk. Landelijk operatief, scherpe tarieven voor het repareren. Info over glas in lood herstellen. Resultaten van zoekmachines! Reparatie is mogelijk als de beschadiging klein is of als de staat van het raam.


Heeft u glas in lood dat is beschadigd? Dan gaan wij dat nauwkeurig herstellen. Beschilderd glas herstellen. De meeste glas in lood ramen van tegenwoordig worden met blank of fabrieksmatig gekleurd glas samengesteld. Toch vindt men in oude panden.


Atelier Maasstad in Rotterdam is restaurateur van bestaand glas in lood , ontwerper van nieuw glas in lood , en is bedrijvig in Zuid-Holland. Uw glas - in - lood panelen weer in volle glorie hersteld. U zoekt een vakman voor uw glas in lood uit Dordrecht? Weening heeft jaar ervaring in restauratie, reparatie en ontwerp van ramen en deuren! Bij Swinkels glas kunt u uitstekend terecht voor glas in lood en voor glas in koper.


U kunt uw eigen ontwerp door ons laten realiseren of u kunt voor bestaand.

Ook en-suite deuren zijn uiteraard perfect om het interieur van bijvoorbeeld een jaren dertig huis in oude glorie te herstellen. Benieuwd naar de prijzen van glas in lood ramen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.