vrijdag 28 juli 2017

Zadeldak overkapping

Overkapping bestel je in onze webshop. Een landelijke stijl van uw houten veranda. Zoekt u een carport of overkapping voor uw auto? Uw houten tuinhuis met veranda in landelijke stijl.


Goedkope blokhutten en tuinhuizen met overkapping zadeldak. Heeft u interesse in een overkapping of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Stuur geheel vrijblijvend een. Met terrasoverkappingen met zadeldak kunt u terwijl het regent genieten van het buitenleven. Tot laat in de avond is het mogelijk om buiten te genieten. Nu de Tuindeco Hamar L met 145x1mm staanders leverbaar bij de grootste houthandel van Nederland.


Wilt u een luxe overkappingen met puntdak bouwen? In diverse merken verkrijgbaar! Genieten van het buitenleven onder de overkapping ? Kom langs in onze grote overdekte showroom of bekijk online onze blokhutten met overkapping !

Houten overkapping als extra leefruimte? Op maat gemaakt in onze eigen blokhutten- en houtbouwfabriek! Bekijk online of bezoek onze grote overdekte showroom!


Binnen enkele dagen gratis thuis bij u afgeleverd. Voor andere maten kunt u ook een offerte aanvragen. Bestel uw blokhut overkapping voorzijde zadeldak bij Blokhutspecialist!


Blokhut met zadeldak en een overkapping aan de zijkant kopen? Vraag korting aan in de webshop en laat u verrassen. Tevens bieden wij modellen met verschillende daken, zoals een tuinhuis met overkapping plat dak, zadeldak of piramidedak. Met een houten overkapping , tuinhuis of schuur met zadeldak bedoelen we een standaard punt dak. Kies op deze pagina uit kant en klare houtbouw.


Bekijk hier de scherpe prijzen van verschillende modellen met zadeldak compleet geplaatst! Ekstra levert ook aluminium overkappingen. We kunnen de inmeting, fabricage en levering voor u verzorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.