donderdag 27 juli 2017

Landelijke tegels

Ruime collectie tegels tegen scherpe prijzen. Bekijk direct ons online assortiment. Bent u op zoek naar landelijke vloertegels? Bij Portazul bent u aan het juiste adres voor o. Op zoek naar landelijke rustieke tegels in Nederland?


Menu Filters Toon alle filters Productsoort.

Bestel online of kom naar onze winkel. Tegels met een landelijke stijl vindt u bij Landleven tegels o. De specialist in wandtegels en vloertegels in Nederland. Ja, want ook al is landelijk een stijl op zich, er bestaan vele soorten binnen onze collectie. Wandtegels voor uw landelijke keuken, badkamer en toilet.


De tegels kunnen worden voorzien van uw eigen foto of motief,. Wij kunnen ons voorstellen dat als u van plan bent om een natuursteen of keramische vloer te kopen eerst de tegels wilt zien en ook in uw. Onze witjes en gedecoreerde tegels kunnen worden toegepast in grote keukenschouwen en geven de ruimte een prachtige, nostalgische, stijlvolle sfeer.

Tot en met zaterdag september kunt u nog profiteren van onderstaande aanbiedingen. Profiteer nu nog van de huidige lage prijzen ! Hierdoor creëert u een landelijke uitstraling welke geheel bij. Tegels die goed in een landelijke badkamer passen, zijn tegels in pasteltinten, lichte betonlook tegels en houtlook tegels.


Ook kleinere tegels in natuurlijke. Inspiratie nodig voor het toilet? Heeft u oude tegels in het toilet en is het tijd om het toilet op te frissen en. NATUURSTEEN IN LANDELIJKE STIJL Natuursteen tegels , Woonstijlen.


Hout en steen zijn veel gebruikte materialen, omdat in die natuurlijke materiaal te zien is dat. Landelijke keukens zijn sfeervol en hebben een nostalgisch karakter. Monster tegels groter dan 15xword er een stuk van de tegel verzonden voor de kleur. Heeft je oude keuken een opfrisbeurt nodig? Bak dan zelf tegeltjes en maak een spatwand.


De landelijke badkamer combineert fantastisch met authentieke stukken. Ontdek bij Solum Tegels de laatste nieuwe trends op gebied van keramische tegels ,sanitair, parket, laminaat. Snelle levertijd en topkwaliteit. Een Zelliges tegel voor een sfeervol interieur.


Charmante, landelijke wandtegel voor uw keuken.

Mooie wandtegel voor de keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.