donderdag 27 juli 2017

Hordeur katten

Grote collectie hordeuren vind je hier! Hordeuren tegen de laagste prijzen. Bespaar Tot Op Katten. Bekijk de beste aanbieding! Poes durft daar niet doorheen als hij dicht is.


Maar of dat voor andere katten ook zo zal werken?

Het kleinste nageltje tegen een normale hordeur en er zit een snee in het gaas van je deur. Het is mogelijk een luik voor katten of honden te monteren in de schop- en duwplaat. Deze hordeur kan zowel in als op het kozijn gemonteerd worden,.


Onze katten vlogen er niet tegen maar wel de hond. Die was gewoon niet slim genoeg om te weten dat ie er niet zomaar. Wil toch wel erg graag de achterdeur open kunnen doen in de avond maar zolang tuin nog niet is afgezet ga ik een kat veilige hordeur bouwen. De scharnierende hordeur CA-1wordt geheel op maat en kant-en-klaar gelever wij bewerken alles voor.


Geschikt om honden en katten binnen te houden.

Wij hebben een schuifpui met opening van 1. Optioneel kunt u de hordeur met een handvat bestellen. Resultaten van zoekmachines! Een kattenluik speciaal voor montage in een hordeur. Vandaag besteld = morgen in huis! Ook de schuifhordeur is uit te voeren met een katten of hondenluik op maat gemaakt voor uw huisdier.


De schuif hor is uit te hangen en weg te zetten in de winter. Ik vind het persoonlijk wel zielig als je een hordeur plaatst , je katten reuken de buitenlucht maar kunnen niet naar buiten. De hordeur is voorzien van gevouwen gaas en dit maakt de plisséhor goed zichtbaar. De plisséhor is weerbestendig en onderhoudsvrij en leverbaar tot een hoogte van.


Welkom op ons sphynx forum. Hier vind je alles over sphynxen en rexen. Alles over HCM bij de sphynxen. Bevat HCM database van sphynxen en rexen. WINDHAGER Kattenluik voor hordeur zwart 20xcm.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Ideaal voor honden en katten !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.