vrijdag 28 juli 2017

Daktrim afmetingen

De afmetingen van de daktrim is enkel verschillend. De maatvoering die genoemd staat is alsvolgt opgebouwd maatvoering aanzicht-zijde en dak-zijde. Aluminium daktrim plat lengte meter 60x64mm, voor een perfecte dakafwerking. Direct deze daktrim bestellen tegen een scherpe prijs.


Hier vind u ons assortiment blanke aluminium daktrim.

De maten die aangegeven staan zijn maten in milimeters. Het eerste getal staat voor de hoogte van de daktrim. Op zoek naar een daktrim ? Deze EPDM daktrim buitenhoek heeft een afmeting van 500mm x 500mm en een breedte van 60mm.


Wij hebben daktrimmen van diverse types en in verschillende afmetingen. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online. Weet u niet welke daktrim.


Solotrim is verkrijgbaar in de afmetingen - - 1en 1mm.

Zinken kraal, deklijst, daktrim , monteren zonder solderen. De standaard aluminium daktrim gemoffel volgens standaard Ral-kleuren,. Daktrim wordt gebruikt voor dakleer dakbedekkingen. Solo-kraaltrim is verkrijgbaar in de afmetingen - en mm. Maximale afmeting van uw pakket.


Deskundig advies en snelle levering. Buitenhoek : Gelast hoekstuk 90º Standaard afmeting 5x 5mm. Afwijkende maten mogelijk. Binnenhoek : Gelast hoekstuk 90º Standaard afmeting 5x 5mm.


Dakrandafwerkingen zijn essentieel voor een waterdicht dak. Alluminium daktrim Model kraal klein. Afmeting kraal doorsnee 2. De perfecte afwerking en uitstraling van een EPDM dak.


De daktrim is makkelijk te. Hieronder staan de meest voorkomende modellen van deklijsten in zink of koper. Deklijsten zijn kwalitatief vele malen beter dan een aluminium daktrim. Roval Solo daktrim mm, Lengte: 2.

Deze aluminium daktrim voor een buitenhoek is 4. Eenvoudig met onze waterdichte polycarbonaatschroef te monteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.