maandag 3 juli 2017

Altrex tdo 3

Altrex tdo 3

Deze Week Keuzekorting op Altrex. ALTREX TDO tot goedkoper. Bekijk ons uitgebreide assortiment Altrex. Voor 23:bestel is morgen thuis! Alle bekende merken Topkwaliteit De beste prijs!


Altrex tdo 3

Kijk snel op onze website voor meer informatie en het aanbod. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Koop uw ladders, steigers en meer online. Altijd extra voordelig en snel geleverd. Uw specialist voor veilig werken!


Zoek je een kleine huishoudtrap voor wat extra hoogte? Aan alle details is gedacht. Kwaliteit op het hoogste niveau en veiligheid tot op de bovenste trede. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Altrex tdo 3

Bespaar tot wel via kiesproduct. Vandaag bestel morgen in huis. Gratis retour en jaar garantie. De dubbel oploopbare uitvoering ( TDO ) is gebruiksvriendelijk, ergonomisch afgewerkt. Let op: via deze website verzenden we alleen binnen België.


Het ladderprofiel in i-vorm maakt dat de ladder relatief licht in gewicht is. Voor intensief, professioneel gebruik ? Taurus (TGB) - dubbel oploopbaar ? Robuuste treden door dubbel. Profiteer van zakelijk voordeel op Altrex producten! Dubbel TDOTAURUS 280CM 12TR.


Altrex tdo 3

De Altrex Varitrex Do-it-All is een unieke telescopische aluminium vouwladder, die door zijn vele mogelijkheden multifunctioneel te gebruiken is. Altrex steigers zijn te verkrijgen in de vernieuwde S-series die voldoen aan de nieuwste wet -en regelgeving. Coolblue: alles voor een glimlach. Indien u al over een Alrtex rolsteiger beschikt en u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.