vrijdag 30 juni 2017

Tuinhuis glas

Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Het kopen of bouwen van een tuinhuis begint bij Mholf. U krijgt direct een bevestiging. Glazen tuinhuis kopen voor in uw tuin?


Bekijk ons ruime assortiment en vind het perfecte glazen tuinhuis voor in uw tuin. Bestel direct in onze webshop.

Een ronde vorm in je tuin? Kies dan een rond glazen tuinhuis ! Laat je adviseren bij glazentuinhuis. Douglas of Pseudotsuga menziesii behoort tot een van de grootste bomen ter wereld.


Vind glazen tuinhuis op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Geniet van je tuin vanuit je tuinhuis van glas ! Volop genieten en verlengen van het tuinseizoen wordt een feest met de kracht van glas.

Onze Glass Inside Westland vestiging plaatste de glazen Sunflex schuifdeuren. Strakke lijnen, modern design. Het afgebeelde tuinhuis is 5x 3met schuifpui. Zeer fraai als tuinkamer of atelier! In diverse merken verkrijgbaar!


Tuinhuis bestel je in onze webshop. Dan adviseren we de grondverf spuit optie toe te voegen aan uw order. Ontdek onze unieke collectie. U hoeft uw prefab houten tuinhuis dan alleen nog maar keer af te lakken. De beglazing voor de ramen kunnen in enkel glas of dubbel glas geleverd worden.


Echter ook glas speelt een belangrijke rol in ieder tuinhuisje. Levering inclusief kozijn (lattenset), geschikt voor tuinhuis met een wanddikte van mm. Dit vierkante, glazen tuinhuis is de perfecte ruimte om tot rust te komen. Hier vergeet u alle drukte om u heen.


U wilt een mooi en duurzaam tuinhuis kopen? Bij Fonteyn hebben wij een groot aanbod tuinhuizen geschikt voor iedere wens, portemonnee en tuin! Bent u op zoek naar een tuinhuis of blokhut?

De grootste collectie tuinhuisjes hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.