maandag 5 juni 2017

Lexaan plaat

Alle formaten en diktes lexaan voorradig. Bespaar tot wel via kiesproduct. De lexaan platen zijn van hoge kwaliteit en bestand tegen UV- weersinvloeden. Onze lexaan platen zijn van hoge kwaliteit en worden binnen uur geleverd. Lexaan plaat in alle soorten GRATIS op maat gezaagd.


Polycarbonaat lexaan plaat kopen?

Novoplast heeft een brede en diepe voorraad lexaan platen. Neem nu contact op en vraag een offerte aan! Massieve polycarbonaat plaat van Sabic. Dan bent u bij Kunststof Kopen aan het goede adres.


U kunt ook Lexaan op maat bestellen. Wij hebben polycarbonaat helder, opaal of kanaalplaten. Kenmerken van de lexaan plaat. Lexan platen staan bekend voor hun sterkte.

De stof heeft een enorme slagvastheid en is 2keer sterker dan glas. Lexaanlijm (20gr Tube) Lexaanlijm (20gr Tube). Deze lijm is geschikt om lexaan materialen maar ook polystyrol materialen te verlijmen. Bestel de platen eenvoudig online.


Prijs (excl. BTW) Prijs (incl. BTW) €. De polycarbonaat plaat van Martens is een heldere lichtgewicht plaat met een hoge slagvastheid. Meerwandig polycarbonaat platen zijn eenvoudig te bewerken met zaag en. Info over lexaan plaat gamma.


Resultaten van zoekmachines! Zeer sterke kunststof plaat in een transparante uitvoering. Uw plexiglas zagen wij gratis op maat omdat wij alle orders samen combineren en zo optimaal uw maat uit de plaat halen. Lexan Margard plaat kraswerend Aan twee zijden voorzien van een superkraswerende coating. Benadert de kraswerendheid van glas.


Bovendien heeft u de zijprofielen zo mooi uit het zicht. Dit polycarbonaat is uv bestendig. UV werende coating, zodat de plaat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.


PC is door ons als plaat in diverse afmetingen en diktes op maat te leveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.