maandag 26 juni 2017

Keje speedy pliss

Stijlvol raamdecoratieproduct van KeJe. Voorzien van een aluminium frame en bij u op locatie geplaatst door middel van een dubbelzijdige magneetband. KeJe heeft zich in jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerk productiebedrijf van horproducten in Nederland.


Meer informatie: KeJe Horren B. De KeJe SpeedyPliss is een hoogwaardig raamdecoratieproduct voor kunststof – en aluminium kozijnen.

De Splendid pliss is een uniek plisségordijn verwerkt in een aluminium frame,. Vanmorgen telefonisch contact over een strip die los liet, nog geen uur late. Speedy Pliss in verschillende stoffen en kleuren. De kleur van het aluminium frame is gelijk aan de.


KeJe verkoopt verschillende soorten producten die je bij de officiële dealers kunt kopen. Naar binnen draaiende (en kiepende) ramen zijn tegenwoordig dé standaard geworden bij nieuwe kozijnen. Maar wat nu als er aan de binnenzijde ook.


Helaas hebben wij niets gevonden voor keje horren prijzen Misschien kunnen wij je helpen met de volgende.

De speedypliss - een raamdecoratie in frame - is te plaatsen zonder boren of schroeven. Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van. De glaslatten goed ontvetten met het meegeleverde ontvettingsdoekje,. Montage zonder boren of schroeven.


Splendid Pliss plissé voor kunststof kozijnen, draai-kiepramen en kiep-kantelramen. NIElJbVRaandecAatie KEJE SPEEDY PLISS DÉ OPLOSSING VOOR KUNSTSTOF KOZIJNEN! KeJe BV profileert zich als specialist in maatwerkproducten op het gebied van insectenwering- en raamdecoratie. Van decoratief tot geheel verduisterend.


Het aluminium frame is gelijk aan de kleur van het kozijn, waardoor de. Keje Raamdecoratie TV Commercial. Dit systeem van KEJE is er met een uitvoering in jaloezieën (Latende).


Wij zijn leverancier van KeJe raamdecoratie voor kunststof kozijnen. De Lapliss raamdecoratie is een innovatief product wat u zonder permanente schade kunt bevestigen in uw kozijn. Dit is het dealerportaal voor geregistreerde dealers. om verder te gaan of registreer u nu!


Nog geen dealer of dealeraccount?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.