dinsdag 13 juni 2017

Hordeur openslaande deuren

Creëer een prachtige doorgang naar uw tuin met onze openslaande tuindeuren. Grote collectie Hordeuren vind je hier! De hordeur voor openslaande deuren. Openslaande tuindeur Producten.


Hor voor dubbele openslaande deuren kopen?

Een rolhordeur is geschikt voor zowel een deur als een schuifpui. In een plissé hordeur wordt het horgaas niet opgerol. Onze hordeuren voor openslaande deuren zijn van hoge kwaliteit en worden GRATIS bij u thuis bezorgd.


Bestel nu uw hor voor uw openslaande deuren. Voor welk type deur wilt u een plissé hordeur kopen? Heeft u een draaideur, een schuifpui of heeft u openslaande deuren ? Hierdoor is de plisse hordeur ideaal als u op zoek bent naar een hordeur voor openslaande deuren.

Bruynzeel biedt voor elke deur een passend horproduct. En in verschillende types: bijvoorbeeld een lamellenhor of een plisséhor. Van plissé hordeur tot vaste. Plisséhor voor deuren : decoratief en praktisch.


Kies voor een decoratieve plisséhor voor deuren , standaard of juist of maat gemaakt. Het systeem is geschikt om. Deze hordeur is perfect voor dubbele deuren tot meter breed! Een huis met openslaande deuren naar de tuin.


Als u de gelukkige bent en mooie,. De plisse hordeur kunt u eenvoudig online op maat bestellen. De plissé hordeur is geschikt voor deuren en schuifpuien. Een hor is een ideaal middel om insecten buiten de deur te houden ook al heb je de deur wagenwijd open staan.


De beestjes kunnen niet naar binnen,. Andere RAL kleuren kunnen geproduceerd worden tegen een geringe meerprijs van €7- per deur. U kunt uw eigen hordeur samenstellen in.


De prijs voor de hor hangt af van de soort deur en de afmetingen.

Een standaard hor kost ongeveer euro. Horren voor schuifpuien en openslaande.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.