dinsdag 20 juni 2017

Dubbele poort zelf maken

Poort bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder.


Profiteer van Super Aanbiedingen!

Laagste Prijs van Nederland! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Ik heb een doorgang tussen twee stenen muren van circa 250cm. We willen hier een poort maken , die in twee delen open kan.


Stel zelf uw houten poort samen met dubbele tuindeuren. Wilt u toch liever een kant-en-klare enkele of dubbele schuttingdeur plaatsen? Zelf houten oprit poort maken. Dit stappenplan gaat over het zelf maken van een houten poort.


Denk hierbij aan een toegangspoort voor uw oprit of een landelijke.

De breede van de poorten ka,n zelf gekozen worden. Heb je een breede doorgang dan is het beter een dubbele poort te laten maken. Met onze tips eenvoudig zelf tuindeur of tuinpoort maken ! Je kunt een houten poort zelf maken met deze bouwtekeningen. Deze poorten maken wij op maat, een brede dubbele poort voor een oprit of een enkele poort voor een looppad. Ook de vaste hekwerken maken we op maat.


Op zoek naar een dubbele poort ? U bent bij ons aan het juiste adres. Maak jouw hekwerk af met een dubbele poort. Wij leveren onze producten standaard van werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf. Zorg gewoon dat het mooi weerbestendig is en controleer af en toe even of de poort en nog mooi bij staat.


Hieronder treft u een selectie aan van de meest populiaire hardhouten poorten. Wij maken poortdeuren volledig van hout of. Ook kunnen wij dubbele poorten maken ,. Houtlook poort verzinkt en gecoat 65- euro inclusief elektrische poortopener 95- euro voorraaduitverkoop. Een houten schuttingdeur zelf maken , vraagt om meer denkwerk dan je in eerste instantie zou verwachten. Wij hebben belangrijke punten op een rijtje gezet!


Dubbele draaipoort DSIC gecoat. Denk bijvoorbeeld aan een toegangspoort voor uw oprit of een landelijk hek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.