vrijdag 23 juni 2017

Dubbele boerenwitte

Dubbele boerenwitte

Zie hier laagste prijs online. Tot goedkoper via kiesproduct! Aan beide zijden iets verheven. Deze zoete witte pruim bloeit vroeg en rijpt in augustus.


Dubbele boerenwitte

De produktiviteit van de prunus d. Goed voor consumptie Bomenenzo. Pruim heeft een dunne huid. Ouderwets nederlands pruimenras met een zoete goede smaak, uit voorraad leverbaar in diverse maten en prijsklassen.


Bestel direct online of bezoek ons tuincentrum. Geel wit met groene aders en streepjes. Vruchtvlees: aromatisch, zoet en zeer sappig, zacht maar niet week. Het is een geel-groene vrucht.


Wordt al zeer lang in Boskoop gekweekt. De dubbele boerenwitte wordt ook wel eierpruim genoemd. De ronde en gele vrucht lijkt op de Reine Claude maar is kleiner en geler. Van de week bij thuiskomst een verrassing. Op de deurmat een doosje met vruchten.


Door Gerard Vernooij, fruitteler en handelaar te Cothen persoonlijk. Een oud ras met een geweldige smaak. De pruim is eerst doorzichtig tot geel, zodra zich een rode kleur over de pruim vormt is de pruim rijp om gegeten te worden. Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van fruitbomen, waarbij de nadruk ligt op de vergeten rassen. Om onze webshop gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken, gebruiken wij cookies.


Dubbele boerenwitte

Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Dubbele Boerenwitte Eldense Blauwe Hauszwetsche Italiaanse kwets Jefferson Mirabelle de Nancy Monsieur HatIf Opal Opal Reine Claude d’Oullins Reine. In de fruittuin staan in het totaal ongeveer 8hoogstam- en halfstamfruitbomen. Fruitbomen specialist en groencentrum de Batterijen uit Ochten levert het grootste assortiment fruitbomen van Nederland. Dubbele Boerenwitte geeft een middelgrote witgele tot lichtgele pruim.


Dubbele boerenwitte : Monsieur Hâtif (wijnpruim) Valor: Washington: Anna Spath: Avalon: Mirabelle de Nancy : Voyageur: President: Oude pruimenbomen van Fruit-Boom. Prunus domestica Dubbele Boerenwitte. Biologische pruimen, kersen, appels en peren, dat is Lindegaard!


Dubbele boerenwitte

Maar ook voor minder bekende soorten groenten en fruit bent u bij ons aan het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.