vrijdag 30 juni 2017

Abbeystones toscaans wildverband

Vaste leverkosten door heel Nederland: €1395. Alle soorten Tuintegels online! Wildverband bestel je in onze webshop. Bestel online uw getrommelde bestrating op Nusierbestrating. De enige officiele Excluton outlet van.


Geef u tuin een natuurlijke uitstraling, met mooie Abbystones.

Sierbestrating is verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten voor iedere tuin! Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. In diverse merken verkrijgbaar!


Teken eerst het ontwerp en werk een plan uit. Om tot een tuinontwerp te komen, stelt u zich vermoedelijk de vraag welk soort tuin het best bij u past. Met de abbeystones toscaans creeer je heel gemakkelijk een zuid-europese sfeer in je tuin.


Bekijk de aanbiedingen in onze webshop of bezoek ons. Lees hier nuttige leginstructies. Getrommelde stenen zijn al jarenlang een vaste waarde in onze tuinen.

Onderscheidend door de hoge kwaliteit en het onderhoudsvriendelijke karakter, veelzijdig. Prachtig getrommelde betonstenen in diverse kleuren en formaten. Steen voor steen komt er leven in je tuin met deze prachtige serie verouderde, maar maatvaste betonnen stenen.


Vanaf € 1per m² (€ 1excl. btw) Bekijk product. Tevens worden abbeystones in een standaard wildverband geleverd in deze formaten. Bestel uw Excluton tegels snel en voordelig op NuBuiten.


Een grote keus in hout, buitenleven en buitenspelen! Ideaal voor oprit en terras met een prachtige uitstraling. Snel geleverd A-kwaliteit bestrating.


Met een terras of een oprit van deze prachtige natuurstenen, proef. U niet aftrillen en is niet geschikt voor een. Toscaans , genuanceerde kleur met roze.


Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer. Met opzet beschadigd om ze een verouderde look te geven! Prijs (per stuk): € 295.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.