donderdag 25 mei 2017

Natuursteen tuintegels schoonmaken

Stenen en Betonnen tegels. Natuursteen bestel je in onze webshop. Laat het even inwerken en spoel het weg met water. Deze methode werkt het beste voor betontegels en natuursteen. Het schoonmaken van tuintegels moet wel leuk.


Je moet je tegels schoonmaken om je sierbestrating mooi te houden.

Tegels schoonmaken en groene aanslag verwijderen is zo gedaan. Groene aanslag op uw tegels? Nibo Stone legt uit hoe u het beste uw keramische terrastegels en natuurstenen tuintegels schoonmaakt na de winter. Terrasvloeren in natuursteen , beton, keramische tegels of houten planken staan bloot aan heel wat vervuilende omstandigheden, een goede onderhoudsbeurt iedere lente.


Hoe je een natuursteen terras reinigt na de plaatsing, preventief behandelt en kan schoonmaken vind je hier mét info over de prijs voor onderhoud. Tips hoe je met een hogedrukreiniger, schoonmaakazijn, biotex, groene zeep of zand groene aanslag en vuil verwijdert. In diverse merken verkrijgbaar!


Er zijn verschillende soorten manieren om uw tuintegels schoon te maken.

Op deze pagina geven wij u extra informatie en beantwoorden veelgestelde vragen over deze populaire natuursteen. Voor een oprit zijn de meeste natuurstenen tuintegels minder geschikt. Regulier onderhoud: Let bij natuursteen tegels, net als bij vele andere materiaalsoorten, op het niet te lang laten staan van bijvoorbeeld bloempotten, asbakken. Info over schoonmaken natuursteen.


Resultaten van zoekmachines! Heel simpel om te beginnen… gebruik NOOIT een hogedruk reiniger op uw natuursteen. Gebruik een hogedrukreiniger, Azijn, Soda of speciale reinigers om je tuintegels weer hun natuurlijke kleur te geven.


Ik heb in de achtertuin natuursteen tegels van 1mx1m liggen. Toen ze pas lagen waren ze mooi antraciet van kleur, donker dus. Na een aantal jaren zijn ze verkleurd. Zijn jouw tuintegels voorzien van groene aanslag of een flinke plak mos? Tuintegels met motief: de absolute kroon op je terras!


Tuin winterklaar maken Lees verder. Het is ook mogelijk om voor het reinigen van uw tuintegels of en natuursteen. Zodra de eerste zonnestralen in de lente.


Vieze tegels en voegen schoonmaken kan een absolute hel zijn, maar niet met onze tips! Lees hier hoe je de vloer, badkamer, en keuken weer fris kan krijgen!

Wordt de keuze voor uw sierbestrating beton, natuursteen of toch keramiek? Lees de voor- en nadelen van de verschillende opties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.