donderdag 25 mei 2017

Kleine steentjes vloer

Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Vind jouw vloer in onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Alle Vloeren vind je op beslist.


Bestel simpel en snel jouw vloeren online. De uitstraling van tapijt in combinatie met een harde vloer.

Deze vloer is gemaakt van échte, kleine steentjes gemengd met transparante epoxyhars. Een grindvloer is een vloer die uit talloze kleine steentjes bestaat. Deze steentjes worden gewonnen in rivieren en vervolgens via een speciaal proces ingekleurd. Een siergrindvloer is een echt natuurproduct gemaakt van kleine steentjes. Een tapijt vol kleine steentjes lijkt op het eerste zicht vreemd.


Toch biedt zo’n steentapijt een beter warmtegevoel in huis dan tegels. De vloer blijft tenslotte gemaakt van steentjes. Probeer het eerst op een klein stukje.

Als de vloer na gebruik van de stoomreiniger een beetje plakkerig. De steentjes kunnen ook groter, kleiner , rechthoekig. Grindvloer, De grindvloer ( andere naam voor grindtapijt ). Als je denkt aan grindvloeren, dan denk je aan vloeren gemaakt met een deklaag van heel kleine steentjes. Miljoenen kleine steentjes. Steentapijt (ook wel stone carpet of korrelvloer genoemd) is een kunsthars vloer die is samengesteld uit miljoenen verlijmde, kleine steentjes die vermengd zijn met.


Wilt u een fijne of een grove korrel? Siergrindvloeren zijn zeer. Verkrijgbaar in oneindig veel kleuren. Welke kleur u ook zoekt, met grind is alles mogelijk. Steentapijt bestaat uit miljoenen kleine steentjes die met epoxy verlijmd worden.


Na plaatsing is de vloer binnen uur beloopbaar. Zo voorkomt u dat er kleine steentjes worden meegenomen over de vloer en dat er kleine scheurtjes in de topcoating kunnen ontstaan. Zie je al dat gepriegel met kleine steentjes niet zitten? Zand schuurt de vloer , Stofzuig of veeg daarom dagelijks uw houten vloer. Zand en kleine steentjes schuren de vloer en zorgen voor krassen die moeilijk weer te.


Elk type vloer heeft zo wel zijn eigen sterke en zwakke punten. Met een wel heel bijzondere vloer.

Marmeren vloeren kunnen hierdoor behoorlijk gaan slijten. Door bijvoorbeeld zand of kleine steentjes kunnen beschadigingen op de vloer ontstaan. Doordat elk mozaïek steentje net even anders is krijg je een prachtig effect.


Er zijn veel verschillende soorten mozaïek verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.