dinsdag 30 mei 2017

Eiken tafelblad behandelen

Haal vandaag nog jouw nieuwe Tafelblad in huis. Wij leggen uit hoe onbehandeld eiken het beste afgewerkt kan worden. Ik heb sinds gisteren een onbehandelde, blank eiken eettafel die ik graag wil beschermen tegen vocht en vlekken.


Er zijn verschillende manier om een eiken tafelblad te bewerken. Eiken tafelblad behandelen.

Geheel afhankelijk van wat uw stijl is. De belangrijkste methoden zijn:. Heeft u een eiken tafel en wilt u deze behandelen ? We geven u graag een aantal tips over hoe u het beste uw houten tafel.


We hebben zojuist een tafel gekocht. Hij is van onbehandeld eikenhout. Hoe kunnen we die dan het beste behandelen ?

Massief eiken tafelbladen op maat en gemaakt van brede planken. In dit bericht wordt het onderhoud en het reinigen van eiken meubels uitgelegd. Onze oud eiken bladen zijn opgebouwd uit massief eiken planken. Behandelen en onderhoud Algemene voorwaarden. Geachte aanwezigen, Ik heb een tafel gemaakt van eikenhout.


Dit hout heb ik bewerkt van ruw tot aan fijn (geschuurd met korrel 400). Ik vind dat de tafel er erg mooi. Ter bescherming van het tafelblad adviseert KARWEI het eiken tafelblad te behandelen. Pd Houtprodukten levert massief eiken tafelbladen uit voorraad. Omdat de voorraad omvangrijk is, kunnen wij razendsnel leveren.


Alle eiken tafelbladen zijn gemaakt. Boomstam eiken tafelblad op maat gemaakt. Het tafelblad is niet standaard behandeld met een beschermende lak. Dit kunt u er via de webshop bij bestellen. Dit eiken tafelblad heeft een rustieke afwerking.


U kunt de tafel dus zelf nog behandelen.

Dit betekent dat de houtnerf enkele mm uitgeborsteld is. We raden aan het rustiek eiken tafelblad te behandelen met rubio monocoat oil plus 2c. Er gaat niets boven de luxe en rijke uitstraling van een massief houten tafelblad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.